Hur man skriver ut en automatisk rätt lista

May 2

Hur man skriver ut en automatisk rätt lista


Funktionen Autokorrigering, som ett ord, är vanliga i samband med Microsoft Office. Från den första användningen av applikationer i Office börjar autokorrigering för att fixa stavfel, grammatik missbruk, felaktig stavning och brev tänkbara frågor. Microsoft programmerade också funktionen att lära dina skrivvanor och göra automatiska förslag. Användare kan manuellt lägga till korrigeringar av Autokorrigering också. Med tiden kan dock en användares poster i Autokorrigering bli för många för att minnas. Om detta är din situation, kan du använda en annan funktion i Office för att skriva ut en lista över dina autokorrigeringsposter.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word. Klicka på "Microsoft Office" -logotypen i det övre vänstra hörnet av programmet. Välj "Ny" för att öppna ett tomt, nytt Word-dokument.

2 Klicka på fliken "Visa". Välj "Makron". Välj "Visa makron" från listan.

3 Placera markören i textrutan under "Makronamn" i "Makron" i dialogrutan. Skriv "AutoCorrectList" (som ett ord). Klicka på "Skapa". Vänta ett andra fönster öppna, som kallas "Microsoft Visual Basic."

4 Dra markören för att markera följande makrokommandokoden:

"

Dim en som AutoCorrectEntry

Selection.ParagraphFormat.TabStops.ClearAll

Selection.ParagraphFormat.TabStops.Add Position: = 72, _

Justering: = wdAlignTabLeft, Ledare: = wdTabLeaderSpaces

För varje a I Application.AutoCorrect.Entries

Selection.TypeText a.Name & vbTab & a.Value & "" & vbCr

Nästa

. "

5 Tryck på "Ctrl" och "C" på tangentbordet för att kopiera den markerade texten.

6 Titta i den högra rutan i Microsoft Visual Basic fönster. Sök "End Sub" längst ner i fönstret. Placera markören en rad ovanför "End Sub." Tryck på "Ctrl" och "P" för att klistra in den kopierade texten i detta utrymme.

7 Klicka på "File" vid toppen av Visual Basic. Välj "Spara Normal." Välj "File" igen. Välj "Stäng och gå tillbaka till Microsoft Word."

8 Klicka på "Windows Office" orb logotyp i Microsoft Word. Välj "Spara som". Klicka på brevet mapp eller enhet som kommer att lagra dokumentet. Skriv "Lista Autokorrigering Macro" i "Filnamn" rutan. Öppna "Spara som" i rullgardinsmenyn och välj sedan "Makroaktiverat Word-dokument." Klicka på "Spara".

9 Klicka på fliken "Visa" på höger sida av Word. Välj "Makron" och välj sedan "Visa makron." Klicka för att markera "AutoCorrectList." Klicka på "Kör" knappen. Vänta medan Macro samman en lista över dina autokorrigeringsposter, synlig som ett dokument på skärmen.

10 Klicka på "Windows Office" -logotypen. Välj "Skriv ut". Följ din vanliga metoden för att skriva ut dokument i Microsoft Word.

Tips

  • Kortkommandon på tangentbordet som öppnar dialogrutan Autokorrigering är "Alt" + "T" + "A"
  • Genom att skapa och spara "AutoCorrectList" Macro som ett fristående dokument, kan du fortsätta att använda den på andra datorer. Detta är användbart i situationer när du uppgraderar datorer eller när operativsystemet kraschar.
  • Många maskinskrivare använder Autokorrigering som en "text expander", men denna databas kan bli skadad om Microsoft Office fel. Alternativt, överväga att migrera till riktiga textexpander, till exempel en fas Express eller Snabb Fox.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com