Hur du ansluter en Facebook och Twitter Fan Page

May 6

Om du vill dela innehåll via Facebook och Twitter, kan ansluta dina konton minska den tid det tar att uppdatera både sociala nätverk. Du kan använda Facebook för att uppdatera en Twitter-konto, eller så kan du använda Twitter för att uppdatera din Facebook-sida. Däremot kommer innehållet inte visas exakt samma på varje nätverk på grund av skillnaderna i de webbplatser. Till exempel kommer långa inlägg på Facebook vara stympad när publiceras på Twitter för att passa inom 140 tecken tweets.

Instruktioner

Publicera Facebook inlägg på Twitter

1 Gå till Facebook.com/twitter att börja ansluta din Facebook-sida till ett Twitter-konto.

2 Klicka på "Länka en sida på Twitter" -knappen.

3 Klicka på "Länk till Twitter" -knappen bredvid den sida som du vill ansluta till ditt Twitter-konto. Facebook kommer att hänvisa dig till Twitter hemsida.

4 Ange ditt Twitter användarnamn och lösenord och klicka på "Tillåt" för att ge Facebook Twitter programmet åtkomst till ditt Twitter-konto.

5 Välj Facebook innehåll som du vill publicera på ditt Twitter-konto. Facebook kan du publicera meddelanden om statusuppdateringar, bilder, videor, länkar, anteckningar och händelser till Twitter. Klicka på "Spara ändringar" för att slutföra anslutningen.

Publicera Tweets på Facebook

6 Logga in på Facebook och gå till apps.facebook.com/twitter.

7 Ange användarnamn och lösenord för Twitter-konto som du vill ansluta till din Facebook-sida. Om du redan är inloggad på Twitter, behöver du inte ange din kontoinformation. Klicka på knappen "Tillåt".

8 Kontrollera "Facebook-sida" rutan i avsnittet "appbehörigheter" för att aktivera meddelanden till din Facebook-sida. Välj sida i listrutan.

9 Klicka på "Tillåt" när Facebook öppnar en "Begäran om tillstånd" dialogen i ett nytt fönster för att slutföra anslutningen.

Tips

  • Facebook-inlägg som överträffar den 140 tecken av Twitter inlägg eller innehåller bilder eller videoklipp kommer inte att publiceras i sin helhet på Twitter. Istället kommer en förkortad version av uppdateringen och en länk till det ursprungliga inlägget på Facebook att läggas ut på Twitter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com