Lista över gratis online dating webbplatser

January 21

Lista över gratis online dating webbplatser


Du behöver inte betala mer än $ 40 per månad för en prenumeration på premium online webbplatser. Det finns flera gratis online dating webbplatser som hjälper dig att få bekanta sig med en potentiell partner för gratis. Du kan bläddra efter plats, ålder, orientering och karaktärsdrag för att få matchas med din själsfrände på varje plats. Vissa kan du bläddra lite innan du anmäler dig, och andra kräver omedelbar medlemskap innan du checkar ut profiler.

Okcupid.com

Okcupid.com vill att du ska registrera dig innan du surfar, men det är möjligt att titta på dejting kandidater i ditt område innan de lämnar ut någon information. Du endast tillåtet att titta på två eller tre profiler innan webbplatsen visas ett meddelande i webbläsaren som talar om att registrera dig innan du kan se mer. Du kan titta på nästan obegränsade sökresultat innan du registrerar dig för att se förhandsvisningar av en profil.

Du behöver bara välja ditt födelsedatum, kön och orientering att gå vidare på okcupid.com. Efter registreringen, kan du ta personlighetstester, fylla i din profil och söka efter andra i din åldersgrupp och plats.

Datehookup.com

Mycket samma regler gäller på datehookup.com. Sök alternativ är mer begränsade, och du bara får se tre profiler innan du anmäler dig. Deras registreringsinformation är en lite mer detaljerad och kräver att du inkluderar din platsinformation samt din ålder. Du behöver inte ge ditt riktiga födelsedatum här, bara rätt åldersgrupp.

Vid datehookup.com, kan du också gå forum och singlar grupper för stöd. De erbjuder online chatt för registrerade användare.

Mingle2.com

Mingle2.com är hem till 30-sekunders sign up formuläret. Den typiska e-postadress, orienteringsinformation, ålder och plats är skyldiga att registrera sig. Här kan du inte bläddra några individuella profiler före registrering; de enda profiler du har tillgång till förhandsgranska är de medlemmar som på nätet eller på en plats sökning.

Denna webbplats är värd annonser, så att du kommer att se dessa i sökresultaten eller på en profil. Dessa annonser är inte skadliga, dock så att området inte utgör någon fara för datorn på det här sättet.

Connectingsingles.com

Connectsingles.com lovar 100 procent gratis online dating för alltid och kan ansluta dig med singlar över hela världen, inte bara i USA och Kanada. Du kan bläddra profiler innan du registrerar och dina sökalternativ förblir öppna även om du inte är registrerad. Connectsingles.com är också drivs av annonser, men om du inte är särskilt om ett reklamfritt dejtingsajt, bör detta inte vara ett problem.

Plentyoffish.com

En av de mest populära online dating webbplatser är plentyoffish.com. Det är 100 procent gratis och visar väldigt få annonser under sökningar, profil surfning och forumaktivitet. Deras avancerade sökalternativ är mycket detaljerad och genom att fylla i alla sökfrågan former innan sökningen kan du begränsa din sökning till en specifik uppsättning av potentiella dejting kandidater.

Plentyoffish.com tar deras dejting plattform på allvar, vilket framgår i sin kategori "uppgradering". Innan du kan uppgradera till en mer seriöst förhållande, kräver de att du tar ett prov först att testa din karaktär.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com