Hur tar jag bort webbplatser från en dator?

January 21

Varje Windows-dator som är värd för en webbplats har en kommandorad verktyg som du använder för att ta bort en webbplats. Windows har Internet Information Services Manager, som är ett verktyg som låter dig lägga till och värd för webbplatser. Kommandoradsverktyget gör det bekvämt att ta bort en webbplats på en lokal eller fjärrdator. När applikationen tas bort, kan du inte längre komma åt filerna på webbhotell.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen Windows på ditt webbhotell server. Du kan ta bort en fjärr webbhotell webbplats förutsatt att du har administratörslösenordet. Skriv "cmd" i textrutan och tryck på "Enter". Windows kommandorad verktyg öppnas.

2 Skriv "cd% systemroot% \ system32" och tryck på "Enter". Detta kommando flyttar kommandotolken fokus på serverns systemkatalogen.

3 Skriv följande uttalande på kommandoraden:

iisweb / delete Webbplats website_name / s Dator / u Användare / p Pass

Ersätt "website_name" med webbplatsens namn på servern. Ersätt "datorn" med webbvärdnamn. "Användare" och "pass" parametrar är administratör användarnamn och lösenord. Du behöver bara ange ett användarnamn och lösenord om du tar bort den webbplats på en fjärrdator.

4 Tryck enter." Kommandot tar bort webbplatsen från datorn. Efter "Success" meddelande talar om att raderingen är klar stänger verktyget fönstret kommandoraden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com