Hur man styr mitt eget utrymme annons på Blogspot

January 14

Om du har bestämt att det är dags att tjäna pengar på din blogg, kan välja en annons väg utgör en bit av en utmaning. Blogger, tidigare känd som Blogspot, stöder Google AdSense, vilket är vettigt med tanke på att de är både Googles tjänster. Men med hjälp av HTML / JavaScript widget du kan infoga annonser av något slag, antingen genom att sälja utrymme direkt till annonsörer eller med hjälp av en tredje part tjänst att sälja annonsutrymme. Att välja en tjänst beror på hur du vill sälja ditt utrymme - på en per-klick eller framsidan grund - och hur bekväm du kontaktar annonsörerna direkt.

Instruktioner

Manuellt

1 Bestäm hur du vill sälja ditt utrymme. Gå direkt till annonsörerna ger dig fullständig kontroll över annonsinnehåll, placering och varaktighet. Detta innebär emellertid att sätta egna priser och kontakt med potentiella annonsörer direkt. Tredjepartstjänster som hanterar annonsplacering för dig inkluderar Project Wonderful och Adbrite. Dessa tjänster kan du ställa in en utgivarkonto som innehåller den typ av annons du har till salu; annonsörer bjuder sedan på annonsutrymme.

2 Ställ in storleken på din annons. Om du arbetar direkt med annonsörer detta är en mycket mer flexibel fråga. Om du använder en kontroll ad service för att se vilka annonsstorlekar de stöder. Gemensam web banner storlekar inkluderar torget (antingen 125 eller 250 pixlar kvadrat), skyskrapan (120x600 pixlar) och hela banner (468x60 pixlar).

3 Skapa din annons widget. Gå till din Blogger-instrumentpanelen och klicka på länken nedan din blogg "Design". Klicka på "Lägg till gadget" länken och välj "HTML / JavaScript" widget.

4 Ange en titel om du vill det ovanför annonsutrymme. Du behöver inte en men med det där kan tillåta dig att ange för besökare att detta utrymme är en annons. I innehållsrutan lägga till HTML eller Javascript för annonsen. Om du säljer annonsutrymme direkt, detta egentligen bara kräver annonsen ges till din av annonsören och en länk; en oerhört grundläggande bildannons med en länk skulle se ut så här:

<a href="advertiserURL"> <img src = "ImageURL" width = "120" height = "600" alt = "annonsör Alt text" /> </a>

Om du använder en tjänst för ditt annonsutrymme koden för att inkludera din annons kommer att ges till dig av nämnda tjänst; helt enkelt klistra in den i innehållsrutan. Klicka på "Spara" när du är klar.

5 Flytta annons där du vill ha den på din blogg. Som standard Blogger lägger widgeten till toppen av sidomenyn, men du kan också placera den efter inlägg eller dra det längre ned på sidofältet. Klicka på "Spara" -knappen på layouten för att spara ändringarna på din blogg.

Använda AdSense

6 Gå till din Blogger-instrumentpanelen och klicka på länken nedan din blogg "Tjäna pengar". På intäktsgenerering sida klicka på knappen "Registrera dig för AdSense".

7 Välj var du vill att annonserna ska visas på din blogg. Dina alternativ är att sätta dem på båda sidomenyn och under dina inlägg, bara på sidomenyn, knappt dina inlägg eller ingen. Klicka på "Nästa".

8 Registrera dig för AdSense med ett nytt konto om du uppmanas; Om du redan har ett konto kommer du att bli tillfrågad om du vill använda ditt befintliga konto. När inrätta kommer Blogger ger dig möjlighet att gå din blogg för att visa dina annonser eller gå till din layout för att ändra placeringen av annonserna.

9 Klicka på "Tjäna pengar" fliken för att visa dina AdSense-intäkter eller för att ställa in AdSense i ditt flöde.

Tips

  • Använda AdSense är lättare och innebär inte kontakt annonsörer direkt men du har mindre kontroll över vilket innehåll visas på din webbplats och betalning är baserad på klick.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com