Hur man använder en MA128G / B Apple Remote

November 19

Hur man använder en MA128G / B Apple Remote


Om du vill styra din Apple TV, Macintosh stationär eller bärbar dator på distans, det MA128G / B fjärrkontroll av Apple låter dig starta musik, bilder, videor och dvd. Till skillnad från andra kringutrustning, inte fjärrkontrollen inte kräver Bluetooth synkronisering, eftersom det ansluter till Macintosh-enheten genom att skicka en signal till enhetens IR-sensor och öppnar Front ansökan Row, enligt David Pogue, författare till "Mac OS X Leopard Edition : The Missing Manual ". Front Row är förinstallerat på alla Macintosh-datorer som kör 10.4 eller senare.

Instruktioner

1 Starta datorn och håll "Meny" och "Fast Forward" -knappen i fem sekunder på Apple Remote pekade mot datorn när datorn visar skrivbordet koppla ihop fjärrkontrollen till datorn.

2 Tryck på "Meny" -knappen. Front Row öppnas och visar en på skärmen meny med datorns mediebibliotek.

3 Tryck på "+" och "-" för att bläddra uppåt eller nedåt i menyn Front Row och tryck på mitt "Play" -knappen för att välja ett alternativ eller flik. Huvudmenyn i Front Row visar filmer, tv-program, musik, podcasts och foton. "Inställningar" och "Källor" menyalternativ för att konfigurera installationen av Front Row.

4 Tryck på bakåtpilen på fjärrkontrollen för att hoppa till föregående menyalternativ när det spelas upp eller tryck på framåtpilen för att hoppa till nästa menyalternativ. Tryck på "Meny" -knappen för att återgå till föregående skärm och tryck på "Meny" -knappen medan huvud Front Row-menyn för att avsluta Front Row.

5 Tryck på "+" eller - knappen medan en låt, video eller podcast spelas för att höja eller sänka volymen "".

6 Tryck på mittknappen medan en låt, video eller podcast spelas för att göra en paus. Om du trycker på mittknappen när du visar ett foto, kommer ett bildspel börjar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com