Hur man köper kreditkort maskiner

November 20

Om du äger ett företag som gör en stor summa pengar, undrar du säkert hur man köper ett kreditkort maskin. Dessa maskiner kan du accepterar kreditkort från valfri plats så länge du har tillgång till en telefon. Den nya rasen av maskiner fungerar även via Internet, vilket innebär att du inte ens behöver telefonen. Det finns flera olika sätt du kan köpa en maskin som kreditkort för dina små affärsbehov.

Instruktioner

1 Handla på närmaste grossist hus som Costco eller Sams Club. Dessa butiker säljer ofta kreditkort maskiner till billigare priser än de som erbjuds av kreditkorts köpmän. Du kan oftast hitta en mängd olika modeller som finns i dessa butiker, men du behöver ett medlemskap innan du kan köpa.

2 Kolla eBay och bjuda på kreditkort maskiner eller använda Köp Nu funktionen. Det finns vanligtvis ett dussin olika till salu på auktion jätte, och de flesta är i helt nytt skick. Vissa är även säljs av köpmännen själva, vilket innebär att du kan också registrera dig för din service och köpa en maskin på samma gång.

3 Köp ett kreditkort maskin från Flagship Merchant Services. Detta företag är en av de största leverantörerna av maskiner för små och stora företag. När du besöker webbplatsen kan du även tala om för dem exakt vilken typ av verksamhet du har och din genomsnittliga månatliga försäljning för att begära en offert på en maskin.

4 Besök kredit Machines hemsida för att se sina priser på kreditkort maskiner. Denna webbplats skapades för att hjälpa första gången köpare att hitta den bästa maskinen för deras behov baserat på deras historia och situation. Ovanpå det, webbplatsen erbjuder även grossistpriser på de bästa maskinerna, vilket innebär att du kommer att hitta bättre priser här.

5 Köp ditt kreditkort maskinen från Merchant Warehouse. Denna webbplats kan vara lite svårt att förstå om du inte vet vad du letar efter och skillnaderna mellan maskinerna. De erbjuder alla typer av maskin på marknaden och deras priser är ganska låga.

Tips

  • Se till att du läser det finstilta när man köper ett kreditkort maskin. Många handlare tar ut en betydande avgift om du väljer att avbryta tjänsten innan tiden är upp. Du kommer också att debiteras för varje transaktion du gör när du använder maskinen.
  • Ställ alla frågor du kan möjligen tänka innan du investerar i en maskin som kreditkort. Det kan vara ganska dyrt om du köper en maskin och måste byta ut det eftersom det inte uppfyller dina behov.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com