Hur man ställer in Google Kalender på din webbplats

December 20

Hur man ställer in Google Kalender på din webbplats


Lägga Google widgets och program till din webbplats kan vara ett bra sätt att hålla alla dina uppgifter i schack och på displayen. En av de mest populära prylar av Google programmering är Google Kalender på grund av dess enkelhet --- inte nämna det faktum att det är gratis! Det kan hjälpa dig att organisera evenemang och tider, och det kan du dela ditt eget schema med besökarna på din webbsida.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Google-konto genom att ange ditt användarnamn och lösenord på huvudsidan. Leta upp din Google Kalender på sidan Google (Se "Resurser").

2 Klicka på ansökan titeln "Google Kalender." På vänster sida av skärmen, leta upp avsnittet "Mina kalendrar" och klicka på nedåtpilen bredvid ditt inloggningsnamn. Välj "Kalenderinställningar" från rullgardinsmenyn.

3 Leta reda på avsnittet "Kalenderadress" och klicka på "HTML" -knappen. Klicka på "konfigurationsverktyget" från kommandofönstret. Justera storlek eller färg på kalendern för att bäst passa din webbsida och klicka på "Uppdatera HTML." Kopiera HTML-koden som visas i rutan längst upp på skärmen.

4 Klistra in HTML-koden i webbplatsens kod rutan och klicka på "Apply Changes" eller "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com