Typer av videoredigeringsprogram

October 4

Videoredigeringsprogram kan variera från den dyraste av program som skapar professionella reklam och filmer till en konsumentförpackning med på en ny dator.

Entry-Level Software

Nybörjar redigeringsprogram som Windows Movie Maker eller iMovie ingår ofta på nya datorer gratis. Men dessa program kanske saknar några funktioner som nyckelrutor eller titel redigering.

mellanregister Software

Många av de professionella mjukvaruföretag kommer att producera mellanregister program, inklusive Final Cut Pro Express och Adobe Premiere Elements. Dessa är starkt reducerad kostnad från sina professionella motsvarigheter.

professionell mjukvara

Professionell efterproduktion programvara är bara för dem med en större budget. Avid Media Composer, Final Cut Pro och Adobe Premiere är några av de exempel på de stora märkena som erbjuder fullfjädrad videoproduktion programvara.

professionella paket

Professional ibland levereras med andra program som Adobe After Effects eller Motion. Dessa lägger många funktioner för tweaking final cut av en professionell produktion.

överväganden

Medan man kan frestas att köpa den dyraste "bara för att" vara beredd att spendera ännu mer pengar bara lära sig att använda professionell programvara.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com