Best Skärmupplösning för OptiPlex GX270 SD

October 11

Best Skärmupplösning för OptiPlex GX270 SD


Dells OptiPlex GS270 SD stationär dator är en äldre modell som ursprungligen tillverkades i två format: förladdad med Windows 2000 eller förinstallerade med Windows XP. På grund av sin ålder, är datorn inte utformad för att stödja samma HD-skärmupplösningar som Dells mer samtida stationära modeller. Trots detta kan du justera skärmupplösningen för att få bästa möjliga bildskärmen; Men den bästa upplösningen beror på bildskärmen som du använder.

1024x768

En skärmupplösning på 1024x768 fungerar bäst om din OptiPlex GS270 är ansluten till en bildskärm som är 15 inches eller mindre. Mindre skärmar inte kan producera samma uppgifter som sina större motparter; Därför behöver de inte extra hög upplösning för att visa en vacker bild. En 1024x768 upplösning på lämpligt sätt fylla måtten på en liten bildskärm och ger de skarpaste, tydligast möjliga visning.

1280x1024

Om bildskärmen varierar från 17 inches till 19 inches i storlek, bör du välja en skärmupplösning på 1280x1024. Denna resolution kommer att se bildskärmen visar bilder med rätt mått och perspektiv. De extra pixlar, både vertikalt och horisontellt, kommer att helt fylla skärmen. Detta gör det möjligt för en skärm som är aldrig suddig (som skulle hända om du avgick till en lägre upplösning) och ändå storlek passande nog att vara läsbar - trappar upp till en högre upplösning skulle göra displayen tinier och mer svårläst.

1600x1200

Du bör spara en högupplöst val såsom 1600x1200 för bildskärmar som är 20 inches eller större i storlek. Dessa större skärmar har de starkaste, tydligaste visas med högsta kvalitet bilder. Men med högre upplösning, varje punkt som visas på din dator kommer faktiskt ser mindre ut. Till exempel, som är en bild 100x100 pixlar verkar vara mindre, även på en större skärm, eftersom förhållandet mellan pixelutrymme till skärmytan är mindre.

Personlig preferens

Dell anger optimala upplösningsinställningar för OptiPlex GS270, men du bör också räkna med dina personliga preferenser. Om du har en 17-tums bildskärm och du får svårt att se vad som finns på skärmen när upplösningen är inställd på 1280x1024, bör du prova en mindre upplösning. Detta kommer att bidra till att undvika ögontrötthet och gör din datorvana roligare. På samma sätt kan du också prova högre upplösning om du tycker att Dell rekommendation inte känns helt rätt. Experimentera med olika upplösningar genom att högerklicka på datorns skrivbord, välja "Egenskaper", välj "Inställningar" och justera reglaget Skärmupplösning. Klicka på "Apply" för att visa den nya upplösningen, Om du gillar det, klicka på "Ja" för att behålla den eller "Nej" för att gå tillbaka och försök med en annan upplösning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com