Hur man lägger musik på Pivot filmer

April 19

Hur man lägger musik på Pivot filmer


Pivot filmer är stick-figur animationer som kan hittas över hela Internet. Om du har skapat en egen stick-figur animationer, vill du förmodligen att lägga någon form av musik till arrangemanget. Detta görs med videoredigeringsprogram du har på din dator och din favoritmusik spår, vare sig det är från hårddisken eller en CD.

Instruktioner

1 Öppna Windows Movie Maker från menyn "Start".

2 Klicka på "File", "Importera" och välj sedan sväng film som du vill lägga till ljudeffekten. Videofilen belastningar som en miniatyrbild på sidan av skärmen.

3 Välj "File" och "Import" igen och välj sedan den musikaliska spår du vill. Om det är en fil som redan finns på hårddisken, välj den och klicka på "OK". Om filen finns på en cd, sätter den musikaliska CD, välja spårnummer och klicka på "OK" för att importera filen.

4 Klicka och dra sväng video ner till tidslinjen längst ned på skärmen. Väl där, upprepa samma process med ljudfilen. Detta placerar ljudspåret direkt på din videofil.

5 Klicka på "File", "Export" och välj sedan en plats som du vill spara filen, namnge den och klicka på "OK" för att skapa sväng videofil med ljud.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com