Hur man Starta en Ventrilo Server

August 8

Hur man Starta en Ventrilo Server


Ventrilo är en fri att använda VoIP, eller Voice over Internet Protocol program. Ventrilo ansluter användare via servrar och ger dem möjlighet att kommunicera via headset eller mikrofoner. Ventrilo servrar håller all den information som behövs för VoIP-tjänsten att fungera, till exempel vad audio codec att använda, vilken bandbredd för att spela upp data på, liksom den maximala mängden användare tillåts på en server på en gång. Ändra serverinställningar görs via servervärdar kontrollpanel på webbplatsen. Du måste starta en Ventrilo server efter att ändra några av de interna inställningarna för en server.

Instruktioner

1 Navigera till din Ventrilo serverns hem hemsida och logga in med ditt användarnamn och lösenord om tillämpligt. Klicka på "Kontrollpanelen" eller "Administration", beroende på din server.

2 Klicka på "Hantera Ventrilo Server" för att hitta din server. Med servern vald klicka på fliken "Åtgärder" i kontrollpanelen.

3 Klicka på "Starta om server" eller "Starta om Server" beroende på din server leverantör och klicka på "Apply". Servern är inte tillgänglig för några minuter eftersom den startas om.

Tips

  • Kontrollera Ventrilo serverns IP-adress och portnummer efter en omstart. Vissa servervärdar tilldela ny information efter en omstart.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com