Är Google Checkout en Gateway?

January 29

Är Google Checkout en Gateway?


Google Checkout är en betalning gateway, som gör det möjligt för säkra betalningstransaktioner mellan säljare och köpare. Till skillnad från vissa betalning gateways, det finns inga månads gateway avgifter. Google kassan tar en procentandel av transaktionen, baserat på det totala antalet försäljning från att särskild säljare. Transaktionsavgifter minskar din försäljningsökning, vilket ger incitament för små företag att växa.

Fördelar med Gateways

Gateways sparar företag tid eftersom de kan börja sälja direkt, i stället för att programmera sina egna betalningssystem för deras hemsida. Googles stor grupp av programmerare hålla sin gateway från att krascha, och de åtgärda eventuella glapp snabbt. Företag som skapar sina egna gateways har ibland att fördröja produktlanseringar eller ens ta deras webbplats offline kort för integration och testning. Andra fördelar med Google Checkout inkluderar säkerhet och bedrägeriskydd.

säkra transaktioner

Google Checkout betalning gateway är helt säker. Detta ger både säljare och shopper extra säkerhet och vetskapen om att informationen inte blir stulen eller används felaktigt. För många internet shoppare, säkra kassor är ett måste, och de kommer inte att använda någon form av shopping webbplats som inte erbjuder det. Alla gateways betalning är utformade för att vara säker, men en okänd gateway kanske inte verkar så tillförlitliga att kunderna ovana att göra köp via Internet. En av fördelarna med att ett stort namn, såsom Google, är att den har en viss nivå av varumärkeskännedom och inbyggd förtroende.

bedrägeri~~POS=TRUNC

Google Checkout har inbyggt skydd mot bedrägerier för att skydda både säljare och köpare. Säljare är garanterade att få betalt i de flesta fall, även om en shopper gör en återbetalning på hans eller hennes kreditkort. Shoppare vet att i fall av bedrägeri, kommer de att få en återbetalning. Bedrägeri skydd är särskilt viktigt för alla online försäljning gemenskap som har flera säljare som producerar produkter självständigt. Utan skydd mot bedrägerier i porten själv, blir företaget eller hemsidan klandervärt, om inte alltid lagligt än säkert i ögonen på köparen. Detta system minskar risken och möjliggör en friare shoppingmiljö.

andra Gateways

Det finns andra betalningsgateways förutom Google Checkout. Om ditt företag är ute efter att sälja genom en betalning gateway, forskning dina alternativ innan de bestämmer sig till en. Integration med din webbplats är oftast lätt, men det kan vara irriterande och tidsödande att byta betalning gateways efter integration. Google Checkout storlek är ett plus på många sätt, men kan också ha en baksida. Små företag som söker en mer personlig produkt eller personlig kundservice kan hitta vad de letar efter i en medelstor gateway.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com