Kompatibla grafikkort för Gateway Computers

February 2

Precis som en processor hanterar data och ett ljudkort matar ut ljud, är datorns grafikkort som ansvarar för behandlingen grafik och visa dem på skärmen. Grafikkorten tillverkare bygga in datorer har oftast tillräckligt med ström för den genomsnittlige användaren, men det kan bli nödvändigt att uppgradera ditt grafikkort för bättre prestanda i spel eller grafik tunga applikationer. Förstå vilka typer av grafikkort är kompatibla med din Gateway dator och lära sig om alla alternativ.

PCI Express-grafikkort

Många nyare Gateway datorer har en Peripheral Component Interconnect (PCI) Express-kortplats där du kan lägga till PCI Express-kompatibelt grafikkort. Dessa enheter sträcker sig från budgetkort som lämpar sig för vardagliga uppgifter till avancerade modeller för spel som kostar hundratals dollar.

AGP Grafikkort

Äldre Gateway datorer har sannolikt en Accelerated Graphics Port (AGP) kortplats för AGP-kompatibla kort. AGP-bussen ger tillräcklig bandbredd för högpresterande grafikkort, men tekniken är inte längre i bruk och AGP-kort är svårt att hitta.

PCI Grafikkort

Nästan alla Gateway datorer ska ha åtminstone en PCI (Peripheral Component Interconnect) kortplats oavsett ålder. Denna slot har tillräckligt med bandbredd för att stödja ett brett utbud av kringutrustning som ljudkort och modem, men är inte lämplig för avancerade grafikkort. Du kan hitta ett antal låga och mellanklasskort för PCI slot datorer, dock.

USB Grafikkort

USB grafikkort är också kompatibla med Gateway datorer idrotts USB 2.0 eller USB 3.0-portar. Dessa externa kort sitta utanför datorn och gör att du kan ansluta ytterligare bildskärmar till ditt system. De är ett bra alternativ för människor som känner obekväma arbets inuti datorer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com