Hur man justerar Skalning i QuickTime

May 22

Hur man justerar Skalning i QuickTime


Apples "QuickTime" mediaspelare finns för både Mac OS X och Microsoft Windows-operativsystem. "QuickTime" möjliggör uppspelning av videofiler och vattendrag i MOV "QuickTime" filmformat, liksom andra vanliga format som AVI och MP4. Medan du tittar på en video, kan du ändra skalningen av uppspelningen. Du kanske vill ändra skalan så att man fortfarande kan se och använda andra fönster på skärmen, eller så att displayen visar bara din video.

Instruktioner

1 Lansera "QuickTime". Klicka på "File". Klicka på "Öppna fil." Navigera till det videoklipp du vill titta på. Välj videofilen. Klicka på "Öppna". Eller, om "QuickTime" är standard spelare, dubbelklicka på videofilen för att öppna den automatiskt i "QuickTime".

2 Klicka på "Visa".

3 Klicka på önskad skalning. Dina alternativ inkluderar "halv storlek", där det är hälften så stor som standardfönster, "Normal storlek", där fönstret återgår till sin normala storlek, "Double Size" där videon blir dubbelt så stor, "Anpassa till skärm ", där" QuickTime "fönstret expanderar så att toppen av han fönstret berör högst upp på skärmen och botten av fönstret vidrör toppen av aktivitetsfältet eller längst ned på skärmen. Du kan också välja "Fullskärm" för att göra videon tar upp hela skärmen.

Tips

  • Tryck på "Esc" för att avsluta ur fullskärmsvisning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com