Hur man Välj ett användarnamn

March 2

Hur man Välj ett användarnamn


Ditt användarnamn är en online-identitet, ett första intryck på nätet - och första inblick andra internetanvändare har i din personlighet, intellekt och livsstil. Av denna anledning många människor våndas över vad man ska använda som en moniker i webbgemenskaper. Det finns också säkerhetsfrågor att tänka på för att hålla dig själv och din identitet utan oönskad uppmärksamhet från tjuvar.

Instruktioner

1 Titta igenom webbplatsens användare ansökan om användarnamn tecken och anteckna slumptals och ordkombinationer. Om du använder ett slumptal och ordkombinationen, hålla nära till ett minimum att webbplatsen kräver, vilket är normalt sex eller åtta tecken. Tänk på att även om slumpmässiga tecken är svårare att hacka, de är också svårare att komma ihåg.

2 Komponera en mer minnesvärd användarnamn som är fri från personlig information, svordomar och identitets ledtrådar. I stället anser passionerade orsaker, såsom djurens rättigheter, miljömedvetenhet, religion och hobbies, eller ord som motsvarar ditt yrkesområde. Gör en lista över ord med dessa idéer i åtanke.

3 Lägga till ett nummer som har betydelse för dig ensam. Gör kombinationer av ord och antal tills du hittar några som du gillar. Till exempel kan ett användarnamn spegla din gitarr plockning skicklighet, det år du började plockning och din affinitet för bakning. Resultaten kan omfatta muffinstrings94, 94pastrystrings, 1994guitars eller cookie19string.

4 Använd dina tre bästa kombinationerna för mer än en plats, men inte återanvända samma användarnamn i mer än två konton. Du kanske inte vill att människor i receptet-swap samfundet att veta hur stor av en pamp du är i keno. Skapa mer än tre användarnamn eller skapa varianter av dina tre bästa användarnamn för att dölja din identitet inom online communities.

5 Placera användarnamnlistan på en plats borta från datorn. Några idéer inkluderar en adressbok som du bär i en väska eller portfölj, en bok som lagras bland flera andra, en fil med en världslig etikett som "gas kvitton" eller tejpade på insidan av en låst kassaskåp eller låda i ett annat rum.

Tips

  • Korta användarnamn och en säker plats att sätta dem är viktiga. Tjuvar vet att människor ofta lämnar användarnamn i närheten av datorn, vilket gör det lätt att komma in dessa konton. Glömmer användarnamn kan också låsa dig ut på en webbplats, eftersom många har en gräns för hur många felaktiga lösenord som du kan använda.
  • Nätverk webbplats Twitter Användarna uppmanas att hålla sig borta från streck eftersom de gör ditt användarnamn ser ut som en oönskad bot eller spyware, som är program körs automatiskt av datorer för att generera trafik i communities.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com