Hur konvertera Photoshop Type till kurvor för Adobe Illustrator

October 3

Hur konvertera Photoshop Type till kurvor för Adobe Illustrator


Adobe Photoshop är ett vektorprogram, vilket innebär att den fungerar med kurvor i stället för pixlar. Adobe Photoshop, å andra sidan, är en rasterprogram, vilket innebär att den fungerar med pixlar. Eftersom de två programmen använder olika principer, är det nödvändigt att konvertera Photoshop typ kurvor för att redigera den i Adobe Illustrator.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop-dokumentet som innehåller den typ som du vill konvertera. Välj textlagret. Öppna panelen Lager genom rullgardinsmenyn "Window" eller paneler bar. För att göra det enklare, kan du använda kortkommandot "F7" istället.

2 Högerklicka på den valda lagret i panelen Lager. Sök "Omvandla till form" i menyn och välj det. Nu din text omvandlas till en form och är redigerbar i Adobe Illustrator. Markera textform på arbetsytan, sedan gå till menyn "Redigera" och välj "Kopiera". Du kan också använda kortkommandot "Cmd + C" eller "Ctrl + C." Nu kan du avslutar Photoshop.

3 Öppna Adobe Illustrator. Skapa ett nytt dokument eller öppna ett befintligt dokument som du tänker placera texten i. Hit "Kommando + V" eller "Ctrl + V" för att klistra in text form. Du kan också gå till menyn "Redigera" och klicka på "Klistra in". En dialog Inklistringsalternativ ruta visas som frågar dig om du vill klistra in objektet som en sammansatt form eller en stansad bana. Välj "Förening Shape" alternativ eftersom det är mer fullt redigerbara. Din text visas som vägar i din Illustrator-dokument. Nu kan du redigera det med hjälp av vektorritning verktyg som finns i Illustrator.

Tips

  • Det är ännu enklare att skapa din typ i Illustrator, gå till menyn "Objekt" och sedan "Visa". Detta gör samma sak som att använda Photoshop typ, men i färre steg.
  • När du klistrar in din typ i Illustrator, kommer det förmodligen att dyka upp som transparent. Du måste tilldela den en fyllningsfärg genom att ändra färgerna i verktygsfältet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com