Så här importerar meddelanden från IncrediMail Xe till IncrediMail 2,0

June 21

IncrediMail 2.0 är den senaste versionen av den populära IncrediMail e-postklient. IncrediMail är känd för dess införande av ett stort bibliotek av animerade karaktärer och clipart som kan läggas till meddelanden, och IncrediMail 2,0 förbättrar tidigare versioner med tillägg av nya funktioner som en nytt användargränssnitt och snabbare sökning. Om du har valt att prova IncrediMail 2,0, kan du installera den på toppen av den äldre IncrediMail Xe att importera dina sparade meddelanden automatiskt, eller överföra sparade meddelanden med en extern hårddisk.

Instruktioner

Importera på samma dator

1 Högerklicka på ikonen IncrediMail Xe i aktivitetsfältet och välj "Exit".

2 Klicka på "Start", "Internet Explorer". Skriv in IncrediMail 2 webbplats (se Resurser) och klicka på den gröna "Hämta" knappen till höger på sidan. Spara filen på skrivbordet.

3 Dubbelklicka på filen "incredimail_install.exe" när nedladdningen är klar.

4 Klicka på "Standard installation" knappen, och klicka sedan på "Nästa". Verktyget hämtar den senaste versionen av IncrediMail 2,0 från Internet och installerar det på datorn. När installationen är klar, programmet laddar automatiskt med ditt e-postkonto information och sparade meddelanden visas.

Importera på en annan dator

5 Starta IncrediMail Xe på den dator som du vill exportera meddelanden från. Klicka på menyn "Arkiv", klicka på "Data och inställningar guiden Överför" och klicka på "Exportera data och inställningar."

6 Klicka på "Nästa" två gånger. IncrediMail Xe skapar en fil som heter "IncrediMail Data.cab" innehåller alla dina sparade meddelanden och inställningar och öppnar mappen som innehåller de exporterade IncrediMail Xe data automatiskt.

7 Ansluter en flyttbar lagringsenhet såsom ett USB-minne till datorn. Högerklicka på filen "IncrediMail Data.cab" och klicka på "Kopiera".

8 Klicka på Windows-logotypen längst ner på skärmen, och klicka sedan på "Dator".

9 Dubbelklicka på ikonen för den flyttbara lagringsenheten som du har valt. Högerklicka i det öppna fönstret och välj "Klistra in" för att skapa en kopia av IncrediMail Xe datafil på den flyttbara lagringsenheten.

10 Anslut den flyttbara lagringsenheten till datorn som har IncrediMail 2.0 installerat och starta IncrediMail 2,0.

11 Klicka på "Arkiv" -menyn i IncrediMail 2,0; klicka på "Data och inställningar guiden Överför" och klicka på "Importera data och inställningar."

12 Klicka på "Nästa" och klicka sedan på "Bläddra" -knappen. Navigera till den flyttbara lagringsenheten och dubbelklicka på "OK". IncrediMail 2,0 lokaliserar datafilen automatiskt.

13 Klicka på "Nästa" för att importera IncrediMail Xe filen i IncrediMail 2,0.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com