Hur kan man förhindra dator strålning

October 28

Hur kan man förhindra dator strålning


Har du ständigt använda datorn, oavsett om det gäller arbete, underhållning, eller att hantera ekonomi? Sanningen är, datorer avger skadlig strålning som är dåligt för hälsan. Datorer, tillsammans med andra elektroniska prylar, avger vissa elektromagnetiska strålar och frekvenser. Det liknar begagnade rökning. Du hamnar absorbera all skadlig dator strålning! Lär dig hur du kan förhindra dator strålning!

Instruktioner

1 Hur kan man förhindra dator strålning

Det första steget i att förebygga och minska dator strålning är att ha ett högt intag av mat rik på vitamin A och C. Dessa inkluderar livsmedel såsom äpplen, tomater, morötter, och körsbär. Dessa vitaminer kan bidra till att minska de skadliga effekterna av dator strålning.

2 Hur kan man förhindra dator strålning


Det är känt att datorskärmar avger vissa typer av cancerframkallande ämnen som är extremt skadliga för hälsan. Ett sätt att minska dessa är genom att sätta datorn i närheten av en ventilerad kylare.

3 Eftersom dator strålning avges i alla riktningar, är mycket viktigt att minska strålning dator placering. Se till att baksidan av skärmen är över ett område där människor passerar. Den näst starkaste strålningen ligger bakom datorskärmen. Du bör ha en ideal öga avstånd av ca 80 cm bort från skärmen för att minska datorn strålningen.

4 Hur kan man förhindra dator strålning

Om du kan, köpa en ny datormodell. De flesta äldre modellerade datorer tenderar att släppa ut mer strålning än de nya. Gamla datorer kan frigöra upp till dubbelt så mycket strålning jämfört med den hos en ny modellerade och utvecklade dator.

5 Hur kan man förhindra dator strålning


Ett enkelt åtgärd för att minska och förebygga skadlig dator strålning är genom att fästa en strålningsfilterplatta framför datorskärmen. Se till att du inte har några metall ämnen i närheten av datorn, eftersom de kan reflekteras elektromagnetisk strålning som kan vara skadliga för hälsan.

6 Eftersom dator strålning kan också påverka och skada huden, kan du använda ett lager av ansiktsmask för att hindra dig från strålarna. När detta är gjort med hjälp av en dator, se till att tvätta din tvätt att borsta bort eventuella elektromagnetiska partiklar som kan ha anslutna till den yttre ytan av ditt ansikte och hud. 7 Hur kan man förhindra dator strålning


Slutligen, kan du sätta några strålningsabsorberande växter nära datorn för att förhindra dator strålning. Till exempel, kan man att flera krukväxter kaktus hjälpa absorbera en del av skadlig strålning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com