Hur konvertera ett Word-dokument från engelska till mandarin kinesiska

June 22

Hur konvertera ett Word-dokument från engelska till mandarin kinesiska


Oavsett om du använder den för att skriva ett brev, översätta ett dokument eller helt enkelt slå upp fraser på ett annat språk, översättningsprogram såsom MultiTranse 6.3 erbjuder en användarvänlig lösning för att konvertera textblock från engelska till kinesiska, eller vice versa. Det finns flera andra språk att välja mellan, från arabiska till norska.

Instruktioner

1 Installera en bitström Unicode-teckensnitt för kinesiska hieroglyf tecken på din dator genom att gå till TialSoft nedladdningssida. En nedladdningsruta för bitström ska visas automatiskt.

2 Klicka på "Spara fil." Öppna filen, klicka på "Kör" välja engelska i rullgardinsmenyn och avsluta installationen.

3 Ladda ner MultiTranse 6.3 från samma webbsida. En nedladdningsruta för MultiTranse 6.3 ska visas automatiskt. Om den inte gör det, klicka på "Download Now" länken i MultiTranse 6,3 rutan högst upp på sidan.

4 Klicka på "Spara fil." Öppna filen, klicka på "Kör" välja engelska i rullgardinsmenyn och avsluta installationen.

5 Kör MultiTranse 6.3 på din dator. Ett fönster kommer att visas som har två textfält, ett för inmatning och en för utgång, kantad på toppen av en linje av landet sjunker.

6 Välj engelska som inmatningsspråk på rullgardinsmenyn i det övre vänstra hörnet, och kinesiska som utgångs språk på rullgardinsmenyn till höger. Eller klicka på flaggan från respektive språk.

7 Kopiera och klistra in den engelska texten från Word-dokument i inmatningsrutan. Om dokumentet är över en sida lång, kan du behöva kopiera och klistra in delar av cirka 500 ord åt gången.

8 Klicka på den blå pilen till höger om rullgardinsmenyerna för att översätta texten. Kinesiska tecken ska visas i utgångsrutan längst ned i några sekunder. Kopiera och klistra in kinesiska tecken i en ny Word-dokument. Upprepa tills hela dokumentet översätts.

Tips

  • Ingen översättningsprogram är perfekt, så om du kan dubbelkolla att din översatta texten är läsbar och logisk eller köra den genom en vän som läser kinesiska, speciellt om dokumentet är tänkt att läsas för professionella ändamål.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com