Hur att återuppta en Amazon konto

December 17

Hur att återuppta en Amazon konto


Amazon övervakar kontinuerligt alla som använder deras webbplats och från tid till tid de fatta beslut om att blockera eller avbryta någons konto. Dessa beslut genereras automatiskt av mjukvaru Amazon körningar och kan ibland vara orättvist. I denna situation är det möjligt att ha ditt fall granskas av någon från Amazon, som kan besluta att upphäva beslutet att återuppta din Amazon konto.

Instruktioner

1 Läs e-postmeddelandet du fått från Amazon noggrant. I de flesta fall kommer att genereras automatiskt och kommer från [email protected]

2 Ta en titt på dina rutiner och se om du håller med den angivna skälet kontot suspenderades i första hand. Termen "lag negativ genomsnittlig" är vanligt på dessa e-postmeddelanden och hänvisar till din feedback poäng, vilket kan vara negativt. Detta kan ibland vara missvisande. Anta till exempel att du har sålt 100 poster, hade 3 negativa recensioner, 2 positiva recensioner och 95 kunder som var nöjda men inte lämna en översyn. I det här fallet skulle du ha en negativ genomsnitt vilket kan resultera i en suspension.

3 E-post [email protected] tillbaka förklara att du känner din fjädring var orättvist och markera ditt positiva arbete. Det kan vara värt att fråga om råd för att stoppa samma sak händer igen.

4 Bygg ditt fall att du handlar lagligt och tillhandahålla en god service. Personen på Amazon.com som granskar din situation kommer sannolikt återinföra ditt konto och skicka dig några tips för att förhindra att det händer igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com