Strimma Vs. EVO

June 24

Dell Streak och HTC EVO View 4G är en del av sina företags spirande linjer pekdatorer och har mycket gemensamt, såsom inbyggda digitalkameror och GPS-system. Tekniskt sett är Streak klassificeras som en mobiltelefon / tablett hybrid eftersom dess röst stöd på 2G och 3G trådlösa nätverk. Trots sina likheter, dessa tabletter har gott om skillnader att ta hänsyn till innan för kassadisken.

Fysiska egenskaper

Till en början kan Streak, släpptes i augusti 2010, och EVO Visa 4G, släpptes i juni 2010, ser likadana ut, men efter att ha tittat lite närmare, kommer du att märka skillnader i sina konstruktioner. Streak mäter 6 inches lång, 3,1 inches bred och 0,4 inches djup, medan EVO View 4G mäter 7,7 inches lång, 4,4 inches bred och 0,5 inches djup. Vid 15 oz., Är View 4G nästan dubbelt så tung som Streak, som väger 7,8 oz. Streak har en 5-tums tunnfilmstransistor pekskärm som visar på 480 av 800 pixlar i upplösning, medan View 4G kommer med en 7-tums pekskärm som visar på 1024 x 600 pixlar i upplösning.

Minne

Streak kommer med 16GB data lagringsutrymme och 512 MB RAM, medan EVO View 4G har 32 GB datalagring och 1 GB RAM. Både tabletter är utrustade med en inbyggd microSD-kortplats för upp till 32 GB utökat minne. Datorerna stöder microSD-kort, som erbjuder upp till 2 GB minne och microSDHC-kort, som ger mellan 2 GB och 32 GB minne. Lägga till minne till dessa tabletter ger dig mer utrymme att lägga till stora format, såsom bilder, video och applikationer.

kameror

Medan både Streak och EVO Visa 4G har en 5-megapixelkamera som är i stånd att spela in video, bara View 4G registrerar HD-video med 1280 med 720 pixlar i upplösning. Streak spelar in video på 640 x 480 pixlar i upplösning. Streak är utrustad med en 0,3-megapixelkamera som ger enheten videokonferens kapacitet, medan Visa 4G 1,3-megapixel kamera tillhandahåller samma tjänster. Både tabletter kan geotagga, en process som bäddar karta och GPS samordna information i varje bild tagen av enheten.

Interna funktioner och Anslutningar

Dell Streak bygger på Android 1.6 Donut operativsystem och använder en 1 GHz Scorpion processor. EVO View 4G, å andra sidan, bygger på Android 2,4 Pepparkakor operativsystem och använder ett 1,5 GHz Qualcomm processor. Båda Tablet PC-datorer är Wi-Fi-kompatibel, men bara View 4G har WiMAX-tekniken, som expanderar trådlös Internet-anslutning på upp till 300 fot, som erbjuds av Wi-Fi, upp till 30 miles.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com