Hur man skapar en munk i Photoshop

April 24

Hur man skapar en munk i Photoshop


Poppar in Ring butiken för ett mellanmål kräver en mängd beslut - att välja mellan stänkte, pulveriserade, fyllda, tårta, glaserade och mer extravaganta slag såsom bacon topp, tillsammans med hur många att få och hur många kalorier att konsumera. För en fettfri sätt att njuta av dessa godsaker och designa din egen utan en fritösen, etablerat sig med Adobe Photoshop. Använd Photoshop ritverktyg att skapa egna munkar. Gör en med ett torn av pålägg eller designa din egen tretton.

Instruktioner

1 Öppen Photoshop. Klicka på "File". Klicka på "Ny". Ange "munk" i "efternamn". Skriv duken "dimensioner i" Bredd "och" Höjd "lådor, såsom" 4 "för varje. Klicka på "inches" meny för var och klicka på "OK" -knappen.

2 Klicka på "Ellipse Tool" den grå cirkeln i nedre delen av kolumnen "Verktyg". Om du inte ser cirkeln, högerklicka på en grå stjärna, grå offentlig linje och klicka på "Ellipse Tool" från fly-out-menyn.

3 Klicka i "Färg" rutan i verktygsfältet längst upp i Photoshop sidan. Välja en färg för kakan del av munk, såsom ljus brun.

4 Placera markören i det övre vänstra hörnet av "Munk" rutan. Tryck och håll nere "Shift" -tangenten, klicka och håll ner vänster musknapp och dra till det nedre högra hörnet. Släpp "Shift" tangenten och musen, och donut visas på duken, men är hela.

5 Högerklicka på den nya Shape ett lager på "Lager" paletten i det nedre högra hörnet av skärmen. Välj "Rastrera lager." Högerklicka på prickade fyrkantig ikon, tvåa från toppen av "Verktyg" paletten och välj "elliptiska markeringsramen." Rita en liten cirkel i mitten av munken och tryck på "Backspace" eller "Delete" för att göra det välbekanta donut hålet. Hoppa över det här steget om du vill ha en fast munk, såsom en kräm eller gelé fyllda.

6 Dubbelklicka på den översta vänstra kvadraten på "Color Picker" toppen överlappar rutan på botten av "Verktyg" rutan. Välj en ljus färg eller svart för munk strössel och klicka på "OK".

7 Klicka på "Brush" verktyg, som ser ut som en pensel på "Verktyg" rutan. Dra ner borsthuvudet menyn, andra från vänster i verktygsfältet och välj en spridning / splatter borsthuvud. Skjut "Size" bar på "5." Klicka och dra musen runt omkretsen av munken att lägga strössel. För färgade strössel, ändra färger i "Färgväljaren" och fortsätta att klicka och dra.

8 Högerklicka på Shape ett lager i paletten och välj "Flatten Image." Klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Spara som" och sedan klicka på "Spara" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com