Hur man kan bli av Registry Cleaner Adware i XP

April 26

Registry Cleaner adware kan skapa popup-annonser om att du behöver för att skanna din dator. Dessa annonser kan vara täta och irriterande. Registry Cleaner adware kan få på din dator när du klickar på en annons eller om du besöker en "dålig" webbsida. Lyckligtvis är Registry Cleaner adware inte något som är alltför svårt att avlägsna från vilken dator som helst.

Instruktioner

1 Uppdatera Windows XP. Många gånger, ladda ner Service Pack eller säkerhetsuppdateringen kan radera registret renare adware från datorn. För att göra detta, gå till Microsoft Update (se Resources nedan). Om din version av XP kräver en uppdatering (eller uppdateringar), kommer en lista över uppdateringar visas på skärmen. Hämta uppdateringar som rekommenderas av Microsoft. Starta om datorn efter dessa uppdateringar har hämtats för att slutföra installationen.

2 Köra en anti-reklamprogrammet. Registry Cleaner adware infektioner kommer att upptäckas av någon bra anti-adware / anti-spyware program. När du söker igenom datorn med hjälp av ett av dessa program, kommer du att kunna ta bort registret renare adware från datorn. Om du inte redan har laddat ner eller köpt en anti-adware-program, ladda ner Spybot: Search and Destroy genom att klicka på länken i avsnittet Resurser nedan.

3 Sök igenom datorn med ett antivirusprogram. Registry Cleaner popup-fönster visas på datorn kan orsakas av en infektion som är ett virus snarare än adware. I detta fall kan en standard anti-reklamprogrammet inte detektera infektionen. AVG Anti-Virus (se Resurser nedan) är en anti-virus program som kommer att upptäcka och ta bort Registry Cleaner (och liknande) infektioner.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com