Hur man Avblockera Aktiviteter på IMVU

January 30

I IMVU, en virtuell gemenskap som fokuserar på social interaktion, användarna kontrollera sina 3D-avatarer i chattrum via en Åtgärder-menyn. En användare kan instruera sin avatar för att ändra kroppsställning eller humör eller att interagera fysiskt med en annan avatar. Avblockering vissa åtgärder beror på din åtkomstnivå. Fria kontoinnehavare eller "Guest_" kontoinnehavare kan inte använda Access Pass och VIP Club åtgärder medlemskap utan ett speciellt abonnemang. VIP Club-medlemmar måste tillåta andra kontoinnehavare tillgång till fysisk kontakt med sina avatarer.

Instruktioner

"Guest_" Användare

1 Klicka på "pass" eller "VIP" på fältet av alternativ på din IMVU avatar hemsida för att gå till sidan för den typ av inställning du vill.

2 Köp en Access Pass eller VIP Club planen. För att köpa Access Pass, klicka på "Köp nu," klick "kassan" och sedan göra enligt instruktionerna på nästa sida för att granska och komplettera din beställning med ett kreditkort. Om du vill köpa en VIP Club planen, klicka på "Välj" knappen under den typ av plan du vill, klicka på "Kassan" och sedan avsluta beställa ditt medlemskap.

3 Vänta på bekräftelse på att IMVU slutfört din beställning och sedan gå till din privata chattrum eller ett offentligt rum i IMVU budbäraren.

4 Klicka på din avatar eller en annan användares avatar för att ta fram menyn Åtgärder. Välj en AP eller VIP verkan på menyn för att prova åtgärden.

VIP Club-medlemmar

5 Gå till IMUV Kontoinställningar och verktyg sidan via din IMVU avatar hemsida eller 3D Chat Messenger. Om du är på hemsidan, klicka på länken "Konto" i det övre högra hörnet i webbläsaren. Om du är i IMVU chatt budbärare, klicka på "Inställningar" i övre högra hörnet av fönstret och sedan klicka på "Mitt konto" alternativet till vänster på skärmen Inställningar för att gå direkt till webbsidan.

6 Rulla ner till Inställningar område steget i avsnittet VIP Inställningar.

7 Klicka alla rutor som innehåller bockar i Buddy och icke-Buddy kolumner till höger om olika åtgärder för att ta bort markeringarna och tillåta andra IMVU kontoinnehavare att interagera fysiskt med din avatar. Om du tar bort kryssmarkeringar i Buddy kolumnen då dina vänner avatarer kan interagera fysiskt med din avatar. Om du tar bort kryssmarkeringar i icke-Buddy kolumn kan alla andra avatarer göra vissa typer av fysisk kontakt.

8 Alert andra av de ändringar du har gjort om så önskas. Till exempel, berätta bara dina vänner eller medan i ett chattrum, råder hela rummet som du har tagit bort en eller flera av de åtgärds begränsningar du hade på plats.

Tips

  • Din avatar kan inte fysiskt interagera med en annan avatar om kontoinnehavaren är en VIP med en åtgärdsblock på plats även om du har en AP eller VIP-status. VIP Club medlem vars avatar du försöker interagera med måste ge dig behörighet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com