Varför är min profil på Google Blockerad?

January 29

När du skapar en profil i Google, är det kopplat till ditt Google Plus socialt nätverk, Gmail och andra program från Google. Om du befinner dig plötsligt blockerade från din profil, du sannolikt rapporterades av andra medlemmar i Google samfundet för att bryta mot reglerna och profilen togs bort. När du bara blockeras från en medlem, betyder det att han blockerat kommunikation med dig.

Opassande innehåll

Du måste följa Googles regler och föreskrifter när det gäller att hantera din profil i Google. Om du inkluderar information som har förbjudits, omfattas du blockeras från att ha en profil. Innehåll som anses förbjudet omfattar hets mot folkgrupp mot en viss person eller grupp av personer, nakenbilder eller sexuellt språk och personifiering av en annan individ.

olagligt beteende

En profil i Google kan aldrig användas för att delta i olagliga aktiviteter, såsom en läkemedelstransaktion eller utbyte av stöldgods. På samma sätt kan du inte använda en profil i Google att lägga upp personlig information om en annan person, såsom hennes personnummer och adress. Om du lägger till foton i din profil i Google måste du vara ägare eller ha uttryckligt tillstånd att publicera dem, eller om du är i strid med upphovsrätten. Om Google fastställer att din profil har olaglig verksamhet i samband med det, du kommer att blockeras.

spam

Google tillåter inte användare att skicka spam till andra användares profiler. Spam kan innehålla länkar till pornografi eller en datorvirus, produktreklam eller kampanjer för en annan webbplats. Nätfiske som syftar till att stjäla en annan användares lösenord eller personlig information är också orsaka att blockeras från att använda en Google-profil.

användar Blockering

Om du fortfarande har tillgång till din profil i Google, men plötsligt kan inte se eller interagera med vissa användare på Google Plus, har de personligen blockerat dig. Varje användare har rätt att blockera en annan användare från att se hennes profil eller att nå ut via meddelande eller profil post. Du kan inte tvinga en annan användare att låsa upp dig, hon måste ta bort dig från blockeringslistan från sin egen profil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com