Varför kan inte ringa upp Handtag YouTube?

March 26

Varför kan inte ringa upp Handtag YouTube?


YouTube är en webbplats som tillåter användare att titta på och ladda upp videofiler. Videoklipp presenteras på webbplatsen i en spelare som drivs av Adobes Flash-plugin och kan ses gratis från vilken dator som helst med en internetuppkoppling. Men du måste ha en bredbandsanslutning för att titta på YouTube-videor. Det rekommenderas att du inte titta på YouTube-videor på en uppringd anslutning.

problem

När du försöker att titta på en video från YouTube på en uppringd förbindelse, är strömmande Flash videofiler laddas ner på en mycket långsam takt. Detta kommer att resultera i dålig bildkvalitet, frekventa avbrott och avbrutna anslutningar, på grund av det faktum att videon inte laddar tillräckligt snabbt. Dessutom, om den video du försöker titta på är ad stöds, kan det ta ännu längre tid, eftersom annonsen laddas innan videon.

Anledning

Problemen med YouTube på uppringt Internet orsakas av låg bandbredd av uppringd. En telefonförbindelse kan endast hantera 56 kilobyte data per sekund vid högsta möjliga hastighet. YouTube infördes till Internet efter införandet av bredbandstjänster, som erbjuder överföring mycket snabbare dataöverföring, och det var optimerad för dessa anslutningar. Eftersom bredband kan överföra 700 megabyte till flera gigabyte data, beroende på Internetleverantören, YouTube-videor som är optimerade för dessa anslutningar kan inte vara korrekt strömmas på smalfjärranslutningar.

Enkel lösning

Om du verkligen vill titta på en YouTube-video på uppringd, kan du prova en enkel lösning. När videon börjar ladda. Välj den lägsta kvaliteten inställningen video i det nedre, högra hörnet av YouTube-spelaren. Tryck på "Paus" -knappen och vänta på skjutreglaget video ska visas helt röd, utse att videofilen har hämtats. Även om detta kommer att fungera för att titta på video, är det värt att notera att det kan ta upp till flera timmar för videoklipp att ladda helt. Det kan också finnas en chans att din uppringd anslutning "timeout", som kommer att leda till videon för att stoppa lastningen.

uppgradering

Du bör överväga att uppgradera din Internet-anslutning till en bredbandsanslutning, om det är tillgängligt i ditt område. Detta gör att du kan titta på YouTube med den avsedda hastighet och bildkvalitet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com