Hur fungerar Picasa Work?

March 27

Hur fungerar Picasa Work?
Hur fungerar Picasa Work?

Generell översikt

Picasa är en typ av programvara som gör det möjligt för en person att organisera och redigera digitala bilder. Picasa för närvarande ägs av Google, och företaget erbjuder det som en gratis nedladdning för alla användare. Namnet på programmet är en kombination av det sista namnet på konstnären Pablo Picasso och frasen "mi casa", som betyder "mitt hus" på spanska. Programvaran skapades av Idealab innan de förvärvades av Google 2004.

Hur det fungerar

När du har hämtat ut från den officiella webbplatsen och installeras på hårddisken, kan Picasa kan användas för att visa, redigera, spåra och import digitala bilder som laddas upp på en dator. Mjukvaran innehåller märkning, spårning och import av funktioner för att organisera bilder i olika listor och mappar för enklare åtkomst. Det finns också grundläggande redigeringsfunktioner som kan användas för att ta bort röda ögon, förbättra färgerna i ett foto, beskära ett foto, skapa collage, ändra storlek på filstorleken på ett foto och skriva ut fotot med online-fotoutskriftsalternativ.

andra resurser

Programvaran har en mängd funktioner utöver de viktigaste som gör det enkelt och bekvämt att lagra digitala bilder på en persondator. Picasa har en intern sökmotor som möjliggör att hitta bilder enkelt enligt sökordet knutna till dem eller filnamn ges till dem. Den har också ett bildspel funktion som gör bilder som ska visas i följd, åtskilda av några sekunder. Användare kan dela bilder med Picasa webbalbum funktionen som tillåter upp till 1 GB bilder som ska delas med andra Google kontoinnehavare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com