Så här aktiverar installation av Windows 7 på en Sony laptop med Ubuntu 9,0 On It

May 30

En Sony laptop, liksom alla andra datorer, är inställd på att tillåta en användare att installera ett antal olika operativsystem. Oavsett vilket operativsystem du kör, kan du alltid installera en ny och helt radera den tidigare från hårddisken. Om du använder Ubuntu Linux, kan du aktivera din Sony laptop för att köra Windows 7 installation.

Instruktioner

1 Sätt in Windows 7 installationsskivan i den bärbara CD-ROM-facket. När en dialogruta dyker upp, klicka på "Avbryt".

2 Klicka på ditt användarnamn i det övre högra hörnet i Ubuntus skrivbordet och välj "Starta om." Klicka på "Starta om nu" när ett fönster dyker upp med en andra nedräkning 59.

3 Tryck på "F2" tangenten när "Sony" skärm kommer upp vid omstart att komma åt systemets BIOS. Det är den första skärmen när datorn startar, så om "GRUB Loading ..." visas meddelandet genom att trycka på strömbrytaren för att starta igen.

4 Rulla till "Boot Device Priority" i BIOS-menyn. Lokalisera "CD-ROM" och ändra det till "Primär enhet." Tryck på "Esc" och tryck på "y" för att spara ändringarna och starta om. Detta startar din Sony laptop med Windows 7 installations-DVD, så att du kan installera den därifrån.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com