Hur man ställer in e-post på Fedora Core

August 20

Hur man ställer in e-post på Fedora Core


Fedora Core är en av de fria Linux-distributioner tillgängliga för nedladdning. Det installeras med endast fri, öppen källkod, inklusive Evolution post och kalender program. Evolution är den enda e-postklient installeras om du väljer standardinstallationsalternativ. Den innehåller ett e-postklient, kalender, adressbok, uppgiftslista och memo program, som liknar Microsoft Outlook. Eftersom det är mer än bara en e-postklient, det finns under "Office" undermeny, snarare än "Internet" undermenyn i huvudmenyn "Program" när operativsystemet är installerat.

Instruktioner

1 Öppna "Evolution post och kalender" program. Det kommer att finnas under "Office" undermenyn i huvudmenyn "Program".

2 Klicka på "Framåt" -knappen på den första skärmen.

3 Skriv in ditt namn, e-postadress och svarsadress i textrutorna på nästa skärm.

4 Välj typ servern (POP eller IMAP) från "Server Type" listrutan.

5 Skriv in servernamnet för inkommande post som tillhandahölls av e-postleverantören i "Server" textrutan.

6 Skriv in användarnamn för ditt e-postkonto i "Användarnamn" textrutan.

7 Välj typ av kryptering för att använda från "Använd säker anslutning" listrutan. Om din e-postleverantör inte kräver användning av kryptering, hoppa över detta steg.

8 Markera kryssrutan bredvid "Kom ihåg lösenord" om du inte vill bli tillfrågad om ditt lösenord varje gång Evolution kontrollerar servern för ny e-post.

9 Klicka på "Kontrollera automatiskt för nya meddelanden varje" kryssrutan och placera en tid i textrutan. Standardtiden är var 10 minuter.

10 Välj den typ av server din e-postleverantör använder för att skicka e-post från "Server Type" listrutan.

11 Skriv in namnet på den server som används för att skicka e-post och vilken typ av kryptering som används, som tillhandahållits av e-postleverantören.

12 Skriv namnet som ska användas för det här kontot i fältet "Namn" textrutan. Standardnamnet blir din fullständiga e-postadressen.

13 Välj din tidszon från "Val" rullgardinsmenyn eller genom att klicka på kartan.

14 Klicka på "Apply" för att spara inställningarna. När inställningarna används kommer du att bli ombedd att ange lösenordet för ditt e-postkonto och evolution kommer att kontrollera för någon post på e-postservern.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com