Hur Synkronisera Outlook Express till en Yahoo-konto

November 29

Hur Synkronisera Outlook Express till en Yahoo-konto


Outlook Express är en av de mer populära e-post och kontakthantering program, förmodligen på grund av det faktum att det ingick gratis med många Windows-operativsystem i det förflutna. Yahoo är också en populär och fri leverantör av e-posttjänster. Om du har en Yahoo e-postadress, kan du synkronisera Outlook Express Adressbok med det, och har alla dina e-postkontakter som finns i båda plattformarna.

Instruktioner

1 Följ de enkla instruktionerna för att ladda ner och installera Yahoo AutoSync programvara. Adressen till denna gratis nedladdning är i avsnittet resurser nedan.

2 Öppna Yahoo! Autosync programmet när det har installerats. Konfigurationsprocessen startar automatiskt.

3 Markera Outlook Express som program som du vill synkronisera Yahoo !, och klicka sedan på Adressbok. Klicka sedan på "Nästa".

4 Ställ in synkroniseringen vara antingen automatiskt genom att klicka på "Ja" eller manuell genom att välja "Nej."

5 Ange ditt Yahoo användarnamn och lösenord när du uppmanas för den av AutoSync programmet. Ta inte med "@ yahoo.com" efter ditt användarnamn.

6 Klicka för att placera en bock i kryssrutan om du vill spara ditt användarnamn och lösenord så att du inte behöver mata in det med varje synkronisering. Klicka på "OK", och du kommer att se en skärm som bekräftar att du har ändrat dina Automatisk synkronisering inställningar. Klicka på "Finish" och välj alternativet för att starta din första synkroniseringen nu.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com