Outlook 2007 Regler för Läs meddelanden

November 13

Daglig användning av ditt Outlook-konto kan orsaka din inkorg för att bli vattenfyllt med meddelanden. Lägg för att inkorgen genom att skapa en regel för lästa meddelanden. Ett e-postregel är en åtgärd automatiskt vidtas när ett meddelande uppfyller vissa kriterier. Upprätta en uppsättning regler för dina lästa meddelanden för att rensa ut oönskade e-post och göra viktiga e-postmeddelanden lättare att hitta.

Utskrift

Använd programvara tillägg för att skapa utskriftsregler på dina e-postmeddelanden. När ett meddelande kommer in med specifika sökord eller tillbehör som avtal eller överenskommelser, kan du ställa in ditt konto för att automatiskt skriva ut dokument om en skrivare är installerad på din dator. Detta verktyg är också fördelaktigt om du får e-postbilagor ofta och föredrar att inte spara filerna till din dator. Du kan i stället skriva ut dokumentet och ta bort det ursprungliga meddelandet, spara minne på datorns hårddisk.

Sortering

Sortera meddelanden i inkorgen genom att skapa en regel för varje meddelande. Dubbelklicka på meddelandet och välj sedan "Skapa regel" -ikonen i din e-menyraden för att lägga till en åtgärd. Områdena hör flytta ett meddelande till papperskorgen eller en viss mapp, eller vidarebefordra meddelandet när det innehåller vissa nyckelord. När du skapar din regel, kan du välja "Tillämpa att läsa meddelanden" för att hjälpa dig att undvika att skapa dubbla regler. Dubbletter regler orsakar en åtgärd på ett meddelande som tas två gånger, vilket skulle kunna lägga onödiga röran till en undermapp.

Förändringar

Redigera regler som visas ineffektivt. Du kan skapa en regel som har liten inverkan organisera dina lästa meddelanden. Testa detta genom att skicka ett e-postmeddelande som matchar villkoren för regeln. Om det sorterar för många mappar eller inte ger dig meddelandet som du behöver, kan du uppdatera din regel genom att använda menyn "Regler och åtgärder" under menyn "Verktyg". Välja från ett brett spektrum av regeln tillägg i Regelguiden dialogrutan. När du gör rätt ändringar, klicka på "Kör regler nu" i Regler och varningar dialogrutan. Detta kommer att sortera de befintliga meddelanden i inkorgen och mappar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com