Hur man överför från Ubuntu till Windows i VirtualBox

March 19

VirtualBox har en VirtualBox Gästtillägg paket som du kan installera i virtuella maskiner. VirtualBox Gästtillägg möjliggör en mängd funktioner, inklusive förbättrad videoprestanda, kopiera och klistra in integration och delade mappar. Du kan använda delade mappar för att dela en mapp på din Ubuntu-system med den virtuella maskinen Windows. Den delade mappen visas som en egen enhetsbeteckning i den virtuella maskinen Windows. Du kan överföra filer från Ubuntu till Windows eller från Windows till Ubuntu genom att kopiera dem till den delade mappen.

Instruktioner

1 Starta den virtuella maskinen Windows i VirtualBox.

2 Klicka på menyn "Devices" längst upp i virtuella maskinen fönstret Windows och välj "Mount CD / DVD-ROM." Virtual Media Manager öppnas.

3 Klicka på "Lägg till" knappen, bläddra till "/opt/VirtualBox/VBoxGuestAdditions.iso" filen och dubbelklicka på den. Om du har installerat VirtualBox till en annan än / opt / VirtualBox katalog, bläddra till "VBoxGuestAdditions.iso" fil i den andra katalogen istället.

4 Klicka på "VBoxGuestAdditions.iso" fil som visas i den virtuella Media Manager fönstret och klicka på "Välj" för att montera den i Windows virtuell maskin.

5 Slutföra VirtualBox Gästtillägg installationsprogram som automatiskt startar i din virtuella maskin. Om du har AutoRun inaktiverat, bläddra till skivenheten i den virtuella maskinen och dubbelklicka på "VBoxWindowsAdditions.exe" filen på den för att starta installationsprogrammet.

6 Starta Windows för att aktivera VirtualBox Gästtillägg efter installationen är klar.

7 Klicka på menyn "Devices" högst upp i den virtuella maskinens fönstret och välj "Delade mappar."

8 Klicka på "Lägg till" knappen längst till höger om listan över delade mappar. Ange en plats genom att klicka på "Mappsökväg" låda, välja "Övrigt" och bläddra till en mapp som du vill dela på ditt Linux-filsystem. Ange ett namn för aktien genom att skriva in det i rutan Mappnamn, klicka på "Auto-mount" kryssrutan och klicka på "OK" två gånger för att spara inställningarna.

9 Klicka på "Start" i din virtuella maskin och klicka på "datorn". Den delade mappen har sin egen enhetsbeteckning i fönstret Dator. Du kan överföra filer mellan virtuella maskiner genom att kopiera dem till den mapp du delade på Linux filsystem eller den delade mappens enhetsbokstav i den virtuella maskinen Windows.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com