Safe Chat spel för barn

April 10

Med tekniken utvecklas, fler och fler barn tillbringar tid vid datorn, ersätter brädspel och böcker med flashiga onlinespel, chattrum och virtuella vänner. Online chat spel tillåter barn att samtala och bilda nätverk med andra barn i deras ålder. När det gäller dessa chattspel, föräldrar måste vara extra försiktig. Även om det är roligt och underhållande för unga sinnen, är online-världen är full av illvilliga personer som kan skada ditt barn.

Säkerhet

Enligt En förälder guide till Internet säkerhet utgiven av Federal Bureau of Investigation, utforska Internet expanderar ett barns horisonter; men barnen kan också "utsättas för faror som de ut på vägarna utforska Information Highway." Barnen är sannolikt att "falla offer för datorsexualbrottslingar som tillbringar mycket tid på nätet, i synnerhet i chattrum." Brottslingar långsamt vinna deras förtroende genom att lära om barnens intressen. De kan dessutom delta i sexuellt explicita samtal, hemliga möten eller samla pornografiska bilder.

Övervaka

Barnens Online Privacy Protection Act (COPPA) skapades för att skydda barn på nätet, säger Kidshealth.org. COPPA kräver webbplatser för att införliva deras integritetspolicy på webbplatserna och söka föräldrarnas samtycke innan samla någon personlig information om barnen.

Kidshealth.org rekommenderar föräldrar att använda online-verktyg och övervaka sina barns aktivitet på nätet. Block olämpligt material kommer till dem från nätet. Köpa och installera säkerhetsfilterprogram för effektiv föräldrakontroll.

New York State Library rekommenderar föräldrar att på ett effektivt sätt lära sig om Internet. A rekommenderade webbplats föräldrar kan använda för att öka webbeffektiviteten är GetNetWise.org.

Spel

Vissa online chattspel har upprätthållit en säker miljö för barn.

Webkinz.com tillåter barn att utforska sin KinzChat område, där medlemmarna kan samtala med hjälp av pre-konstruerade meningar. De förbjuder barnen att skriva några ord, vilket gör det en perfekt upplevelse för små barn.

KinzChat PLUS är där barn skicka meddelanden med hjälp av ord från den medföljande ordlistan. Ordboken blockerar alla egennamn, plats för namn och olämpligt språk. Om meddelandet innehåller ord som inte finns i ordlistan, visar det röda och kastas.

ClubPenguin.com har en standard och ultimata chatt zon för barn. Barnen skriva meddelanden i standard chatt zon som går genom ett sofistikerat filter. Filter blockerar olämpliga ord och fraser.

I den ultimata säker chat-läge, spelare med konton använda fördefinierade fraser, ord och uttryckssymboler att kommunicera. Medlemmar kan inte skriva sina egna meddelanden i det här läget.

Moderatorer kontinuerligt övervaka spelarnas säkerhet på dessa webbplatser. Medlemmar kan rapportera olämpliga samtal. Medlemmar som bryter chat regler förbjudna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com