Hur man klarar Javascript variabel till Coldfusion

April 3

Adobe Coldfusion är ett program utvecklingsplattform vanligtvis används för att skapa dynamiska webbapplikationer. Den viktigaste programmeringsspråk som används för att utveckla dessa applikationer är "Coldfusion Markup Language" (CFML). CFML är en server-side skriptspråk som liknar PHP och ASP.NET. JavaScript är ett klientsidan skriptspråk som vanligtvis används för att förbättra de estetiska egenskaper och funktioner på en webbplats gränssnitt. Du kan implementera JavaScript-funktioner, och dess tillhörande variabler, till en Adobe Coldfusion dokument med specifik syntax.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren. Gå till "Funktionssammanfattning" sidan på den officiella Adobe Coldfusion hemsida.

2 Visa funktioner bord JavaScript och fastställa JavaScript-funktionen som du vill genomförs i Adobe Coldfusion-dokument. Denna tabell visar en variation av JavaScript-funktioner.

3 Klicka på länken i "Function" -kolumnen när du har bestämt vilken typ av JavaScript-funktionen du vill genomföra i din Adobe Coldfusion-dokument. Detta kommer att leda dig till en sida där det finns en ingående beskrivning av JavaScript-funktionen.

4 Öppna Adobe Coldfusion dokument där du vill genomföra JavaScript-kod. Sätt rätt Coldfusion / JavaScript-funktion syntax i dokumentet som anges i funktionssidan på Adobe Coldfusion webbplats JavaScript.

5 Spara Adobe Coldfusion dokumentet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com