Hur Synkronisera Google Kalender

August 25

Hur Synkronisera Google Kalender


Lagra en kalender på ett datorprogram kan hjälpa dig att hålla koll på ditt schema. Men många människor har sitt arbete kalender på ett program och en personlig kalender på en annan. Om du & # 039; re använder Microsoft Outlook och Google Kalender för detta ändamål, det & # 039; s mycket lätt att synkronisera kalendrarna med varandra så att du inte & # 039; t måste kontrollera varje & ndash; kan du bara öppna kalendern att & # 039; s bekvämt.

Instruktioner

Synkronisera Google Kalender med Microsoft Outlook

1 Gå till ditt Google Kalender-konto.

2 Leta reda på kalendern du vill importera till Microsoft Outlook från den vänstra sidan av skärmen under "Mina Kalendrar". Klicka på pilen till höger om kalendern som du vill importera och klicka på "Kalenderinställningar".

3 Rulla ned tills du ser "Privat adress" i fet stil på vänstra sidan av skärmen. Klicka på "ICAL" i den raden. En dialogruta kommer att dyka upp med en Internetadress i det. Klicka på Internetadressen.

4 Välj "OK" för att importera din Gmail kalender i Microsoft Outlook.

Synkronisera Microsoft Outlook med Google Kalender

5 Välj kalender från den vänstra sidan av skärmen i Microsoft Outlook. Välj sedan "File" i verktygsfältet och klicka på "Spara som".

6 Skriv in namnet du vill spara din kalender som och klicka sedan på "OK" och sedan "Spara".

7 Gå till ditt Google Kalender-konto och klicka på "Inställningar" i övre högra hörnet på sidan. Från rullgardinsmenyn som visas, klicka på "Kalenderinställningar".

8 Klicka på "Kalendrar" -fliken som visas och klicka sedan på "Importera kalender." En dialogruta kommer att dyka upp. Klicka på knappen "Bläddra" bredvid "Välj Arkiv" och välj den fil som du skapade i steg 2 i detta avsnitt. Klicka på "Öppna". I den nedre delen av dialogrutan välja vilka Google Kalender du vill importera kalenderdata Microsoft Outlook till.

9 Klicka på "Importera" för att importera Microsoft Outlook-kalendern och avsluta processen.

Tips

  • Importen av dessa kalendrar är statiska och inte interaktiva. Om du gör en uppdatering i Google Kalender, kommer det inte att dyka upp i Microsoft Outlook tills du importerar en uppdaterad Google Kalender i Microsoft Outlook.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com