Hur öppna docx-filer om du fortfarande använder Word 2003

August 2

Om du inte har uppgraderat till den senaste Office ännu, du kan fortfarande öppna filer i Office 2003. Allt du behöver göra är att ladda ner gratis kompatibilitet patch tillgänglig från Microsoft-hämtningsplatsen.

Instruktioner

1 Om någon skickar en fil som skapades i senaste versionen av Microsoft Office som du inte har installerat ännu, kommer du inte att kunna öppna filen. Du kan identifiera dessa filer som skapats lätt eftersom de kommer att ha ett "X" i slutet av förlängnings namn --- "docx" på Word-filer eller "xlsx" på Excel-filer.

2 Du behöver inte gå ut och köpa den senaste versionen av Office, dock. Det finns en enkel lösning på problemet. Besök Microsoft Download Center och följ instruktionerna för att hämta ett kompatibilitets patch.

3 När plåstret hämtas och installeras, kan du öppna Word-dokument med din version av Office 2003. Om du gör ändringar i dokumentet, sparas ändringarna i en vanlig ".doc" version, men användaren med nuvarande Word kan öppna dokumentet bara bra.

Tips

  • Om du har den aktuella Office-version och vill skicka en fil till någon du känner har inte kompatibilitet patch installerad och kör en äldre version av programvaran, kan du göra livet enklare genom att välja "Spara som" och spara dokumentet i den tidigare versionen eller som en rtf (rich text format) fil som kan öppnas i någon version av Word.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com