Hur man får tag Free HTML Bilder & Code

February 23

Tillgängliga från många källor på Internet, gratis grafik och exempel på HTML-kod ger en snabb start för nybörjare att bygga en webbplats. Många proffs och amatörer att skapa webbplatser som erbjuder HTML tutorials, kod, skript och grafik samt kompletta webbplats mallar. Även om du kan fritt kopiera HTML programmeringskommandon, kan du inte kopiera koden redan sammanställs i en webbplats utan upphovsmannens tillstånd. Erhålla grafik och bilder från Internet är så enkelt som en "högerklicka och spara som" i de flesta webbläsare, men olagligt att använda offentligt utan ägarens tillstånd. Läs om och följa lagar om upphovsrätt samtidigt lokalisera fria HTML verktyg och bilder.

Instruktioner

1 Matas in i en sökmotor är föremål för de bilder som du vill hitta med orden "bilder" och "public domain." Detta bör leda till många webbplatser som har gjort bilder i allmän egendom tillgängliga för gratis nedladdning. Det finns inga restriktioner för användning clip art och bilder som finns i det offentliga rummet.

2 Besök en webbplats som erbjuder "royalty fria" bilder eller clip art. Några av dessa webbplatser erbjuder bilder gratis. Det finns vanligtvis licensavtal eller begränsningar i utbyte för användning. Ofta kredite skaparen och länka till sin webbplats krävs.

3 Sök efter webbplatser som erbjuder gratis mallar. Många professionella erbjuder gratis mall paket, förutom kommersiella paket, som inkluderar koden och nödvändiga bilder tillsammans med instruktioner för användning. De flesta har begränsningar och andra villkor för användning.

4 Leta webbplatser som erbjuder HTML handledning. Dessa platser har ofta kod för att klippa och klistra in i din egen HTML-redigerare. Vissa webbplatser erbjuder skript som gör att din webbplats för att utföra ett antal åtgärder, till exempel att lägga till bildeffekter.

Tips

  • Skanna alla nedladdningar för virus eller spionprogram.
  • Använd ansedda eller pedagogiska webbplatser för HTML-kod för att minimera risken att få kod som har skadats. Många universitet har sidor som ägnas åt HTML-kod.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com