Vad är en Images?

March 2

Vad är en Images?


Datorer ansluta till skrivare för att producera tryckta dokument och blanketter, men specialdesignade utskriftsenheter kan användas för att bidra till att utveckla mer specialiserade, bilder av fotokvalitet via en dator. En fotosättare är en sådan anordning.

Definition

En fotosättare är en hög upplösning utdata från datorn som används för att utveckla högkvalitativa svartvita bilder via en dators kommandon.

Fungera

En fotosättare utvecklar ark eller rullar av bromid papper eller film genom att exponera den för en ljuskälla. -bromidpapper Innehåller silverbromid, som producerar neutrala blå-svart eller svart bild toner. På film är belagd med silverhalogenid, liknande den beläggning som finns på standardsvartvita fotografier. Ljusexponeringen från den fotosätt ingjuter bilden på papperet.

Postskriptum

Datorer skicka kommandon till fotosättare via Postscript. Postscript är ett sidbeskrivningsspråk (PDL) som beskriver sidan utseende till en utskriftsenhet. Sidbeskrivningsspråk använder binära dataströmmar, eller grupper av data i form av ett språk som består av ettor och nollor som datorn kan förstå.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com