Hur man skapar en Flash webbplats

February 28

När du arbetar online kan vissa utvecklare föredrar att skapa Flash-webbplatser i stället för traditionella CSS webbplatser. En del av orsaken till detta är formbarhet och flexibilitet Flash över CSS och HTML eller XHTML. Flash kan du skapa animeringar och en högre grad av interaktivitet än många andra typer av kodning. Att göra en Flash-webbplats är också ganska enkelt. Genom att känna till alla detaljer i Action hjälper och kommer att expandera hur mycket du kan göra, men det är ganska enkelt att komma igång.

Instruktioner

1 Beskriva exakt vad du vill inkludera i din webbplats. Genom att göra några förslag till din webbplats, kommer du att bättre kunna genomföra dina idéer till Flash. Välj storleken din webbplats kommer att vara, och försöka fylla din scen därefter.

2 Utforma element för din webbplats. Om du planerar att skapa en webbplats tung grafik, kanske du vill skapa dem i Illustrator eller Photoshop och sedan importera dem. Du kan göra detta genom att helt enkelt kopiera och klistra in dem från en annan Adobe Suite program i Flash.

3 Lägg din text. Välj din teckensnitt och lägga till ditt meddelande till scenen. Du kan justera teckensnittet i fönstret Egenskaper längst ned på scenen.

4 Skapa navigering. Gör knappar för dina länkar med hjälp av formverktyg med en text overlay. Du kan gruppera de två som en knapp genom att lägga till din Flash-biblioteket. Se till att namnge din knapp i fönstret Egenskaper vid foten av Flash. På tidslinjen, skapa ett Åtgärder lager genom att klicka på \ "Lägg till ett nytt lager \" -knappen. Med denna ram markerat navigera till \ "Window, \" sedan \ "Åtgärder. \" Lägg till koden för dina länkar i det här avsnittet. Det ser ut så här:

Funktionen nameofFunction (event: Event): void
{

var nameofYourVariable:URLRequest

nameofYourVariable = new URLRequest(\"your URL goes here\")

navigateToURL(nameofYourVariable, \"_blank\")


}

nameofYourButton.addEventListener (MouseEvent.CLICK, nameofYourFunction);

5 Spara huvud .fla filen och exportera den som en SWF-fil. Bädda din SWF-filen i din webbsida. Du kan göra detta med HTML (se Resurser nedan) eller i Dreamweaver genom att navigera till \ "Infoga \" sedan \ "Media \" och \ "Flash. \"

Tips

  • Ju mer Action du vet, desto mer invecklad du kan göra din webbplats. Gör så mycket forskning som du kan och experimentera med Actionscript. Möjligheterna är oändliga.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com