Hur man upptäcker Min sökhistorik

September 6

Hur man upptäcker Min sökhistorik


Om du vill återgå till intressanta webbplatser som du har navigerat till tidigare, men du kommer inte ihåg vad dessa webbadresser är att du inte spara dina resultat, behöver du inte oroa dig. Google har en "Webbhistorik" -funktion som låter dig se alla sökningar som du har gjort och resultaten av dessa sökningar. Du kan även söka i "Webbhistorik" för att hitta sökningen du gjorde på en viss dag.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och gå till Googles webbhistorik sida (se "resurser"). Du kommer att ges en kort introduktion till funktionen på denna sida. Du kan få en mer djupgående titt på webbhistorik genom att klicka på "webbhistorik Hjälp" som finns längst ned på sidan.

2 Skriv din Google e-postadress och lösenord i fälten till höger på webbsidan. Om du inte har ett konto, kan du skapa ett genom att klicka på "Skapa ett konto nu", vilket är precis under skylten i dialogrutan. Du kommer då till en ny webbsida där du kan ställa in ditt nya konto. Du måste ange en giltig e-postadress, ett lösenord och din plats. Du kommer också att bli ombedd att passera ett ord verifieringstest och klicka på "Jag accepterar. Skapa mitt konto" när du överens om villkoren för tjänsten. Du kommer att skickas en bekräftelse till den adress du angav. Klicka på länken som finns i e-post till bekräfta ditt Google-konto.

3 Skriv in objektet som du vill söka efter i sökhistoriken i dialogrutan längst upp på webbsidan du har vidtagits för att. Klicka på "Sökhistorik". Du ser en lista över de webbsidor du besökt i att sökkriterier. Du kommer också att ges möjlighet att göra en helt ny sökning med hjälp av kriterierna. Du kan också välja att hitta resultatet av din sökning på en viss dag genom att använda kalendern till höger på sidan. Bara hitta månad och dag som du vill begränsa din sökning efter och klicka på dagen. Resultaten av dina sökningar kommer att visas på den vänstra sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com