Hur man tar bort MSN Messenger Annonser

April 5

MSN Messenger är Microsofts snabbmeddelandeprogram som låter dig kommunicera med familj och vänner genom att chatta och nyare versioner av programmet kan du skicka mediefil, såsom foton och musik, medan du chattar. Nackdelen med nyare versioner av MSN Messenger är att irriterande reklam visas på gränssnittet när du chattar. Att bli av annonser kräver ändring av en fil som beviljar annonser tillåtelse att visas på MSN Messenger. Det är en enkel förändring som tar bort irritation åtminstone tills MSN Messenger uppdateras igen.

Instruktioner

1 Öppna ett nytt dokument i Anteckningar genom att klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör" och slutligen "Anteckningar".

2 I Anteckningar dokument, klicka på "Arkiv". En rullgardinsmeny visas där du kan klicka på "Öppna".

3 I "Open" rutan, klicka på "Dator" eller "Den här datorn", klicka på "(C :)" enhet, sedan "Windows", "System32", "Drivers" och "Etc" systemmapp.

4 I "Etc" mappen, kommer det att finnas en fil som heter "Hosts." Dubbelklicka på den för att öppna den med Anteckningar.

5 I "värdar" fil, hitta raden där det står "127.0.0.1 localhost" och lägg till "rad.msn.com" till det så att det blir "127.0.0.1 localhost rad.msn.com." Spara "värdar" filen och stäng den.

6 Starta MSN Messenger (kan du lika gärna starta om datorn) och annonser ska vara borta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com