Hur konvertera en MP4 till en ringsignal format

February 16

Hur konvertera en MP4 till en ringsignal format


MPEG-4 (MP4) ljud- och videoformat har blivit en av de mest populära filformat för digitala nedladdningar och online-fildelning. MP4s använda avancerade komprimeringstekniker för att placera högkvalitativt ljud i små filer, vilket gör dem väl lämpade för ringsignal filer. Eftersom de flesta mobiltelefoner stöder antingen AIFF eller WAV-format för ringsignaler, kan användare använda nätet konvertering verktyg för att ändra MP4s till rätt format för sina telefoner.

Instruktioner

Media-convert.com

1 Fyll alla webbläsare och navigera till media-convert.com. Klicka på "Välj fil" och leta reda på MP4 du vill ändra till en ringsignal. Markera den i pop-up-fönster genom att klicka på "OK".

2 Välj "MP4" för ljudformat i rullgardinsmenyn. Nästa, välj din ringsignal format i utgångsrullgardinsmenyn; telefonen stöder sannolikt antingen AIFF eller WAV. För att bestämma vilken ringsignal format din mobiltelefon stöder kontakta telefonens bruksanvisning eller deviceatlas.com, vilket ger guider till många mobiltelefonmodeller (se Resurser).

3 Klicka på "OK" för att starta ringsignal överföring. Efter konverteringen är klar klickar du på länken som visas för att ladda ner ringsignal.

Mediaconverter.org

4 Gå till mediaconverter.org i alla webbläsare.

5 Välj "Ladda upp en fil" och leta reda på MP4-fil. Därefter väljer ditt mål format i rullgardinsmenyn.

6 Klicka på "Start" för att konvertera MP4. När överföringen är klar klickar du på Media länken för att ladda ner den konverterade filen.

Zamzar.com

7 Besök Zamzar.com i alla webbläsare.

8 Klicka på "Välj fil" och leta upp MP4. Därefter väljer ditt mål format i rullgardinsmenyn.

9 Ange din e-postadress och välj "Konvertera." Du kommer snart att få ett mail från Zamzar innehåller din ringsignal fil i en nedladdningslänk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com