Hur man blandar bilder och video effektivt

May 19

Om du vill göra en enastående multimediaprojekt för arbete, skola eller en annan plats, kan du göra det genom att ta en kombination av bilder och video. Även bilder och videoklipp i allmänhet redigeras i separata ansökningar, många videoredigeringsprogram accepterar stillbildsfiler också. Om du vill blanda bilder och video på ett effektivt sätt, kan du göra det på ett videoredigeringsprogram som kan arbeta med bildfiler. Både Windows infödda videoredigerings ansökan, Movie Maker och Mac hemland videoredigerings ansökan, iMovie, support stillbilder.

Instruktioner

Movie Maker för Windows

1 Öppna Windows Movie Maker genom att gå till "Start" och "Alla program" och sedan klicka på "Windows Movie Maker", som visas längst upp i programlistan. Klicka på "Importera Media" för att leta efter de filer du vill infoga i du projicera. Om du vill importera en fil, dubbelklicka på den i "importera Media" fönstret.

2 Dra videoklipp och bilder till tidslinjen i den ordning som du vill att de ska visas. Du kan placera video och bilder i valfri ordning på "Video Track."

3 Använd övergångar mellan bilderna video och still på tidslinjen för att göra övergången från rörlig bild till stillbild smidigare. Om du vill visa tillgängliga övergångar genom att klicka på knappen "Tasks" längst upp i Movie Maker skärmen, expandera "Redigera film" och klicka på länken "Visa videoövergångar". Lägg övergången mellan en bild och ett videoklipp genom att dra övergången du vill ha från "Video Transitions" rutan till rutan som visas mellan klippen på tidslinjen.

4 Stäng "Video Transitions" rutan och tryck på "Play" i förhandsgranskningsfönstret för att spela hela projektet hela vägen. När du har blandat bilder och video smidigt och effektivt, gå till "File" och "Publicera" för att spara projektet som en videofil.

iMovie för Mac

5 Starta iMovie från kajen vid botten av Mac-skärmen. Tryck på knappen "Importera" och gå till en mapp som innehåller en bild eller videofil som du vill lägga till. Dubbelklicka på filen för att lägga till den i projektet.

6 Flytta bilderna och videon till tidslinjen. Ordna klipp och bilder så att de är i den ordning som du vill att de ska visas på skärmen.

7 Lägg övergångar till projektet. För att lägga till övergångar genom att klicka på knappen "Redigera" och "övergångar" för att visa listan övergången. Dra någon övergång till tidslinjen, håller du markören mellan de två klippen där du vill att övergången att spela och sedan släppa den för att lägga till den i projektet.

8 Förhandsgranska projektet i förhandsgranskningsfönstret för att se till att du är nöjd med resultatet. Gå till "Dela" och välj en av de exportalternativ för att spara projektet som en videofil.

Tips

  • Om du vill importera ett stort antal filer på en gång, klicka på den första filen och tryck sedan på och håll "Ctrl" -tangenten på en Windows-dator eller "Command" på en Mac och klicka på alla andra filer, en i taget, för att välja dem samt . När du har valt, klicka på "Öppna" -knappen i fönstret för att importera dem.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com