Hur man gör Slides större i Keynote

April 16

Hur man gör Slides större i Keynote


Om du skapar ett bildspel presentation i Keynote, kan du behöva ändra storleken på bilderna för att passa en viss bildformat. Bilder i en Keynote-presentation är inte begränsade till en viss storlek, men programmet har några storlekar att välja mellan. Vid lanseringen av programmet, Keynote standard en bildstorlek på 1024 x 768 bildpunkter, men det kan ändras till större storlekar, beroende på dina projektion eller utskriftsbehov.

Instruktioner

1 Klicka på Keynote ikonen på bryggan. Den "Tema Väljaren" öppnas. Välj "Open" från menyn "File", sedan gå till ett befintligt Keynote-presentation på din Mac. Alternativt kan du välja en ikon i "Tema Väljaren" fönstret för att starta en ny presentation med ditt valda tema.

2 Välj blå "Inspector" -ikonen i Keynote meny att välja en annan bildstorlek eller anpassa din egen storlek. Välj ikonen "Dokument", som framstår som den första ikonen på vänstra rutan i "Inspector" fönster ".

3 Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "bildstorlek" för att välja större storlekar än vad som finns i "Tema Väljaren" fönstret. Klicka på "Anpassad bildstorlek" för att ställa din egen längd och vikt storlek i pixlar. Klicka på "OK."

Tips

  • Om Keynote bildspel innehåller HD-filmer, välja en högre upplösning tema med en upplösning på 1920 x 1080 bildpunkter. Denna bildstorlek kräver mer minne. Inte alla teman i programmet erbjuder denna bildstorlek.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com