Hur man använder en dator före sänggåendet: hjärnvågor

November 3

Hur man använder en dator före sänggåendet: hjärnvågor


Om du någonsin har använt en dator innan du går till sängs kommer du ofta tycker att det gör det svårare att sova. Detta beror på att det stimulerar dina hjärnvågor och sätter dig i fel tillstånd för vila. Ett sätt att förhindra detta är att använda datorn för hjärnan ångan innan du går till sängs. Detta kommer att sätta din hjärna vågor i alfa, som är vilsam tillstånd som du behöver för att somna snabbt.

Instruktioner

1 Välj en hjärna ångan programvara. Några program som du kan välja mellan inkluderar Neuro-Programmer, besvärad-modulation och EquiSync (se Resurser). Från och med 2010 dessa program kostar mellan $ 35 och $ 100. Dessa program använder ljud för att sätta dig in i hjärnan-wave stat som du vill.

2 Ladda ner programmet. När du har betalat för det program du kommer att tas till en nedladdningssida. Installera programmet och starta om datorn.

3 Gå till "Start-menyn" och öppna upp programmet. Koppla in dina hörlurar. Välj hjärnan-wave tillstånd som du vill sätta dig in i huvudmenyn i programmet. Om du är på väg att somna då du vill välja "Alpha". Beta är för vakna tillstånd och är viktigt för saker som koncentration och fokus. Theta är det tillstånd som din hjärna är i när du är i en djup sömn. Du vill inte använda detta innan du somnar som du kommer att känna sig vaken när du är klar med denna meditation.

4 Starta programmet, sätta på hörlurarna och ligga ner. Du kommer att höra ett svagt surrande tillsammans med en alternerande ljud. Flesta meditationer pågå i mellan 20 och 30 minuter. När du är klar kommer du att känna dig avslappnad och redo att gå i vila.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com