Kan du använda Skype to Talk PC till PC när den andra personen använder Yahoo Messenger?

November 7

Kan du använda Skype to Talk PC till PC när den andra personen använder Yahoo Messenger?


Skype och Yahoo Messenger är ganska lika på många sätt. Båda gör att du kan chatta med vänner som är online. Men de båda går utöver det genom att även låta dig göra video- och röstsamtal till andra användare. Dessutom båda gör att du kan ringa samtal till mobiltelefoner och markledningar - men du måste betala en avgift för att använda den här funktionen. Dessutom, både Skype och Yahoo! Messenger ger dig ett sätt att köpa ett antal som andra kan använda för att ringa din dator.

Skype och Yahoo Messenger kompatibilitet

Trots likheterna mellan Skype och Yahoo Messenger, de två är inte kompatibla. Du kan inte lägga till Yahoo! Messenger vänner till din Skype-kontaktlista eller vice versa. På samma sätt kan du inte placera telefonsamtal direkt mellan Skype och Yahoo Messenger, inte heller kan du chatta mellan de två systemen. De överlappar inte på något sätt, och om du vill använda dem som snabbmeddelanden måste du vara på samma system som den person som du vill chatta med.

Yahoo! Messenger till Skype

Du kan ringa samtal från Yahoo! Messenger till en vän på Skype, men processen är mer komplicerad än att bara ringa en annan Yahoo! Messenger vän. Det kostar också pengar på båda delarna. Den Skype-användare måste ha ett Skype "online-nummer", som han måste betala för. Du kan sedan använda Yahoo! Messenger för att ringa ett samtal till detta nummer. Eftersom det behandlas som ett normalt antal, måste du ha tillgängliga medel på ditt Yahoo! -konto, Eftersom det kommer att kosta pengar att ringa din vän.

Skype till Yahoo! Messenger

Processen för att ringa Yahoo! Messenger från Skype är väsentligen densamma som det omvända. Yahoo! Messenger-användare måste erhålla en "telefon i" nummer för antingen en månads- eller årsavgift. Den Skype-användare måste ha tillgång till kredit (eller ett abonnemang) och ett konto i god status. Skype Användaren kan sedan ringa ett samtal till Yahoo! "telefonen i" antal som om det vore någon annan telefon eller mobilnummer.

Byta program

Om du och vännen som du vill ringa behöver inte ringa varandra regelbundet, och om ni båda redan har de betalda tjänster som behövs, kan du använda de metoder som anges. Men om ni talar regelbundet, kanske du vill undvika extra avgifter. I det här fallet kan det vara dags för en av er att kompromissa. Även om du bara logga in på det andra programmet när du vill ringa denna viss person, kan det vara värt det om du talar ofta och hamna spara en betydande summa pengar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com