Hur Ink Bilder

February 16

Grafisk mjukvara för datorn kan du redigera digitala bilder och teckningar som du har skannats in i datorn. Du kan använda verktyg för att digitalt bläck en bild för att skapa en bild av rena linjer som du kan använda i dokument och webbsidor, eller senare färg med hjälp av grafiska program. Grafiska redigeringsprogram kan du använda "Lager" för att bläck på flytande lager, samtidigt som den ursprungliga bilden oförändrad.

Instruktioner

1 Starta ett grafiskt redigeringsprogram som GIMP, Photoshop, eller Paint Shop Pro.

2 Klicka på "File" och "Open" för att bläddra datorn för den bild du vill bläck.

3 Dubbelklicka på bilden ikon för att öppna den i programmet.

4 Skapa en ny flytande lager på din bild. Beroende på vilket program, klicka på menyn "Layer" och välj "Nytt lager" eller "New Raster Layer" från alternativen.

5 Klicka på ritverktyg som du vill använda. Beroende på program, kommer detta att vara "Paint Brush" verktyg, "Pencil" verktyg eller "Bläckpenna" verktyg. Var och en av dessa verktyg fungerar på ett liknande sätt och gör att du kan rita på bilden.

6 Ändra borst inställningarna för verktyget med hjälp av verktyget alternativ. Detta är oftast placerad längst upp i verktygsfältet. Ställ din pensel hårdhet vid "100%" för att skapa en stark heldragen linje. Välj storlek och form på penseln beroende på hur tjock eller smal du vill att dina bläck linjer att vara.

7 Klicka på en pensel färg från paletten. Medan svart är den vanligaste färgen för digital färg, kan du använda vilken färg som fungerar bäst för bilden.

8 Håll ner vänster musknapp och stroke musen på bilden för att skapa linjer.

9 Klicka och "Eraser" verktyg på samma sätt som en borste för att radera delar av linjer som du inte behöver.

10 Tryck på "Ctrl" och "Z" knapparna på tangentbordet för att ångra den senaste ändringen du gjort om du gör ett misstag.

11 Välj och ta bort den ursprungliga bilden skiktet från skiktet verktygslådan när du har helt inked bilden. Detta kommer att lämna endast bläck linjerna på översta lagret.

12 Klicka på "File" och "Spara" för att spara inked bilden. Spara bilden under ett annat filnamn för att undvika att ersätta originalbilden på datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com