Inaktivera meddelande Synkronisering i Thunderbird

February 24

Inaktivera meddelande Synkronisering i Thunderbird


Mozilla Thunderbird är en fri, öppen källkod, plattformsoberoende e-post för nyhets klienter. Thunderbird stöder både POP (Post Office Protocol) och IMAP (Internet Message Access Protocol) standardprotokoll för e-post hämtning. IMAP tillåter en e-postklient för att komma åt e-post på en fjärr e-postserver (som Gmail) från flera platser och maskiner eftersom det upprätthåller den ursprungliga e-postmeddelanden på servern. Thunderbird möjliggör inrättandet IMAP synkronisering till lokalt lagra permanenta kopior av meddelanden. Processen för synkronisering kan ta lång tid och resurser (t.ex. diskutrymme och Internet bandbredd). Det är möjligt att inaktivera IMAP synkronisering i Thunderbird.

Instruktioner

Instruktioner

1 Starta Thunderbird och öppna "Kontoinställningar" fönster. I Windows operativsystem, klicka på "Verktyg" och välj "Kontoinställningar". I Linux, klicka på "Redigera" och välj "Kontoinställningar".

2 Välj "Synkronisering & Storage" och avmarkera "Håll Meddelanden för detta konto på den här datorn" i "Meddelande Synkronisering" rutan.

3 Upprepa föregående steg för varje IMAP-konto som är konfigurerad i din Thunderbird-klient.

4 Starta om Thunderbird.

Tips

  • Meddelande synkronisering är en kritisk faktor för användare på uppmätta eller på annat sätt bandbreddsbegränsade anslutningar, som kanske vill avstå från automatisk synkronisering.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com