Komma åt webbsidor offline

August 17

Tillgång till Internet är inte alltid lätt tillgänglig. För att motverka detta, webb-läsare erbjuder offline tillgång till webbsidor. Med offline surfar användarna kan identifiera sidor som de skulle vilja webbläsaren att ladda ner och de kan återkomma till senare och granskning på sin bekvämlighet. Offline beter är bra för människor ständigt på språng, som kanske inte alltid har tillgång till Internet (under långa bilresor eller rider plan, till exempel). Åtkomst sidor offline kan vara ett praktiskt verktyg i dagens on-the-go världen.

Instruktioner

1 Anslut till Internet. Välj en webbläsare, såsom Firefox eller Internet Explorer.

2 Öppna webbläsaren. Klicka på ikonen webbläsare, som vanligtvis finns på skrivbordet, för att expandera in den på din synlig arbetsyta.

3 Gå till den webbsida som du vill bläddra offline. Detta görs genom att skriva en vald webbadress i adressfältet i webbläsaren.

4 Välj "Favoriter" i övre högra hörnet av menyraden i webbläsaren och välj sedan "Lägg till som favorit."

5 Markera kryssrutan med "Aktivera Offline Browsing" när du lägger till favoriter. Detta gör det möjligt för dig att visa webbsidan senare när du inte är ansluten till Internet.

6 Återgå till menyn "favoriter", som ligger i det övre högra hörnet av din webbläsare för att visa sidor som har markerats för offline surfar.

Tips

  • Sidor kan inte uppdateras under offline surfar. Som sådan, sport platser, nyhetssidor och online-forum, inte kommer att få upp till minut information som vanligtvis förknippas med sina sidor.
  • Kom ihåg att återansluta till Internet ofta; webbsidor ofta ändras och / eller få ytterligare information.
  • En annan metod för offline surfa är att spara sidorna eller innehållet på sidorna, till datorn för framtida bruk. Detta kan åstadkommas genom antingen skriva ut webbsida eller kopiera och klistra in informationen i ett Microsoft Word-typ av program. Om du går den vägen, kom ihåg att hålla webbadressen till webbsidan med filen så att den kan nås vid ett senare tillfälle.
  • När du arbetar offline, försök att gå till en ny sida kommer att fråga dig med en "sida är inte tillgänglig offline ansluter nu" pop-up. Välj "Arbeta offline" för att fortsätta din offline surfar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com